Maxi dress: Τo πιο hot φόρεμα του καλοκαιριού στα καλύτερα του!

Εσύ θα επιλέξεις τη μονόχρωμη ή με τα prints εκδοχή;
Maxi dress: Τo πιο hot φόρεμα του καλοκαιριού στα καλύτερα του!



Τι ζητάμε από τα ρούχα μας εμείς τα κορίτσια, ειδικά το καλοκαίρι; Άνεση και στιλ είναι η απάντηση με μια γρήγορη και ταχεία σκέψη. Στην επιλογή της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τόσο τα υφάσματα που πρέπει να είναι λεπτά, δροσερά και ανάλαφρα όσο και τα prints που αποτυπώνονται πάνω στα ρούχα.

To maxi φόρεμα είναι ένα από τα καλοκαιρινά ρούχα που πρέπει να επενδύσουμε και να ασχοληθούμε περαιτέρω μαζί του. Το φόρεμα που κολακεύει σχεδόν όλους τους σωματότυπους είναι και πάλι εδώ και μας περιμένει να το αποκτήσουμε σε όποια εκδοχή μας αρέσει και φυσικά μας ταιριάζει. Από το πρωϊ στην δουλειά, μέχρι το απόγευμα και το βράδυ για ποτό με τις φίλες μας το maxi φόρεμα φαντάζει ιδανική επιλογή και σχεδόν μονόδρομο.

Φέτος εκτός από την κλασικά μονόχρωμα maxi φορέματα (σε έντονα και όχι μόνο χρώματα) που αποτελούν safe επιλογή, τα έντονα prints όπως ριγέ, floral, boho - ethnic σχέδια και ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε θα μεταμορφώσουν με τον πιο στιλάτο και ιδανικό τρόπο τα καλοκαιρινά outfits μας. Και επειδή από μόνο του ένα φόρεμα δεν αρκεί, ειδικά στην περίπτωση του maxi φορέματος καλό θα ήταν να προσθέσουμε διάφορα αξεσουάρ και κοσμήματα που ανάλογα με το στιλ του φορέματος θα το αναδείξουν με τον πιο stylish και όμορφο τρόπο.

Δες εδώ, την καλοκαιρινή απόχρωση του γκρι που θα σε ξετρελάνει το φετινό καλοκαίρι!