15 δώρα για να χαρίσεις στη Μαρία και την Παναγιώτα (προλαβαίνεις ακόμα...)

Αύριο είναι μεγάλη γιορτή, ώρα να δείξεις την αγάπη σου εμπράκτως...
15 δώρα για να χαρίσεις στη Μαρία και την Παναγιώτα (προλαβαίνεις ακόμα...)



Αύριο είναι 15 Αυγούστου και χωρίς αστεία γιορτάζει η μισή Ελλάδα. Γιορτάζουν ο Μάριος και η Μαρία όπως ο Παναγιώτης και η Παναγιώτα. Και επειδή όλοι στην οικογένεια μας έχουμε κάποιο πρόσωπο με τα προηγούμενα ονόματα, είναι ώρα να οργανωθούμε και αγοράσουμε δώρα στους αγαπημένους μας ανθρώπους. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τις κυρίες, αφού οι επιλογές όσον αφορά τα γυναικεία δώρα είναι απεριόριστες.

Φυσικά σημασία δεν έχει το δώρο, ούτε και πόσα χρήματα θα διαθέσουμε, αλλά αντίθετα η κίνηση και η σκέψη είναι που μετράνε και η εορτάζουσα θα έχει να θυμάται μετά από χρόνια. Το καλό με την συγκεκριμένη γιορτή είναι ότι πέφτει καλοκαίρι,άρα είναι η ιδανική εποχή, διότι εκτός ότι διανύουμε περίοδο εκπτώσεων, μπορείς να βρεις τα πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα δώρα που θα μείνουν αξέχαστα.

Μαγιό, statement ψηλοτάκουνα, fashion books, θήκες κινητών, καλλυντικά είναι λίγα από αυτά που πρέπει να μπουν εδώ και τώρα στη λίστα σου και θα δεις που μόνο χαμόγελα και αγάπη θα πάρεις ως αντάλλαγμα. Για περισσότερη έμπνευση δες τα 15 δώρα που ακολουθούν στην παρακάτω gallery και ανάλογα με τον χαρακτήρα και τα ενδιαφέροντα της εορτάζουσας, διάλεξε την ιδανική λύση.

Plus : Μην ξεχάσεις να γράψεις και μια κάρτα με ευχές, είναι ακόμα αναγκαίο και ρομαντικό στις μέρες μας.

(Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροπιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων).