5 trend που πρέπει να δοκιμάσεις πριν τελειώσει το καλοκαίρι

Η ζιπ-κιλότ και τα off-shoulder τοπ είναι κάποια από αυτά...
5 trend που πρέπει να δοκιμάσεις πριν τελειώσει το καλοκαίρι



Είναι γεγονός ότι το αγαπημένο καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του (αχ, δυστυχώς!) και οι περισσότερες από εμάς δεν έχουμε προλάβει να φορέσουμε κάποια ρούχα που τόσο επιθυμούσαμε και είχαμε ''βάλει στο μάτι'' μήνες πριν. Επειδή όμως η μόδα και οι τάσεις δεν μένουν ποτέ στάσιμες και αλλάζουν σεζόν με την σεζόν, τώρα λίγο πριν κατεβάσουμε τα φθινοπωρινά, ας εκμεταλλευτούμε τις υπάρχουσες εκπτώσεις και γιατί όχι να μην δοκιμάσουμε τις τάσεις που δεν προλάβαμε καν να φορέσουμε.

Εμείς σας σκεφτήκαμε και σας παρουσιάζει τα 5 top summer trend τα οποία αξίζει να δοκιμάσετε πριν τελειώσει το φετινό καλοκαίρι.

1. Ολόσωμη floral φόρμα :

Αν δεν την δοκίμασες, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Girly και chic η λουλουδάτη ολόσωμη φόρμα θα αποδειχτεί το must have των τελευταίων ημερών του καλοκαιριού. Εκτός από υπέροχη επιλογή σκέψου ότι από μόνη της η φόρμα αποτελεί από μόνη της ένα outfit. Tέλειο;

2. Τζιν playsuit :

Δύσκολα να μην απέκτησες φέτος το δικό σου κομμάτι. Αν πάλι ανήκεις σε αυτή την κατηγορία τότε πρέπει να της δώσεις μια ευκαιρία ακόμα και σήμερα. Και θα δεις που θα το φοράς μέχρι και τον χειμώνα με καλσόν.

3. Off – shoulder top :

Ώμοι έξω κορίτσια! Ακόμα και η Olivia Palermo δεν αποχωρίστηκε καθόλου όλο το καλοκαίρι τα δικά της off – shoulder μπλουζάκια. Νιώσε και εσύ σέξι και θηλυκή και κάνε την διαφορά.

4. Πουκάμισα :

Όταν μιλάμε για τα πουκάμισα δεν εννοούμε να τα φορέσεις κανονικά αλλά σε οποιοδήποτε look σου να τα δέσεις γύρω από τη μέση. Δεν υπάρχει fashion blogger που να μην έχει δοκιμάσει την συγκεκριμένη τάση. Απλή αλλά τόσο stylish!

5. Ζιπ κιλότ :

Πολλές από εσάς εσκεμμένα δεν αποκτήσατε την δική σας ζιπ-κιλότ και αυτό γιατί νομίζετε ότι δεν σας πηγαίνει. Λάθος αν γνωρίζεις το σώμα σου ξέρεις και πως να ντυθείς. Αγόρασε μια ζιπ-κιλότ, φόρεσε ένα απλό tank top φορεμένο από μέσα και τα πιο σέξι ψηλοτάκουνα σου. Αποκλείεται να μην λατρέψεις το στιλιστικό αποτέλεσμα.

Για περισσότερη έμπνευση, απλά δες προσεχτικά την παρακάτω gallery...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Τα παντελόνια με print είναι hot, δες εδώ τα πιο εντυπωσιακά σχέδια που μπορείς να δοκιμάσεις.