Οι shopping συνήθειες των πλούσιων έφηβων κοριτσιών της Νέας Υόρκης

(Αυτά πρέπει να συμβαίνουν μόνο εκεί)
Οι shopping συνήθειες των πλούσιων έφηβων κοριτσιών της Νέας Υόρκης



Έχεις δει φωτογραφίες τους στο Instagram, έχεις ακούσει ιστορίες, έβλεπες και Gossip Girl, οπότε έχεις μια ιδέα για το τι ακριβώς συμβαίνει με τις πλούσιες έφηβες της Νέας Υόρκης.

Σε ορισμένες γωνιές του Manhattan, υπάρχει ένας άλλος κόσμος από αυτόν που έχεις συνηθίσει να βλέπεις. Αυτός, των real time gossip girls. 

Εκεί δεν θα δεις Jansport ή Eastpak backpack, ούτε sweater Zara. Γιατί αυτά τα κορίτσια έχουν άλλες συνήθειες.

Έχουν "επιδόματα" για ψώνια από την οικογένειά τους
Τα χρήματα που τους παρέχουν οι γονείς τους μόνο για τα ψώνια τους, είναι από 500-1500$ τον μήνα. Το ποσό είναι μεγαλύτερο τον μήνα που ξεκινούν τα σχολεία.

Είναι "πιστές" σε συγκεκριμένα brand
Chanel, Tod’s, Céline, Lululemon, Louis Vuitton, Jennifer Fisher και Tory Burch είναι τα πιο συνήθη brand που επιλέγουν.

Έχουν personal shopper
Ο "προσωπικός αγοραστής" τους δεν πηγαίνει απλώς μαζί τους, αλλά επιλέγει για αυτές, λέει τη γνώμη του κι επικοινωνεί με email για προϊόντα που οι πελάτισσές του μπορεί να ενδιαφέρονται, αλλά να μην τα βρίσκουν.

Η&Μ ούτε στα 100 μέτρα
Εντάξει ίσως κάποια στιγμή ψωνίσουν κάτι και από εκεί, αλλά συνήθως αν χρειάζονται κάποιο ρούχο "πιο fast- food", θα απευθυνθούν σε brand όπως Reformation, Free People, Lovers + Friends και J Brand.

Οι αγορές εξαρτώνται από το σχολείο
Όσο καλύτερο είναι το σχολείο που πάει η πλούσια έφηβη, τόσο πιο ακριβά ρούχα θα φοράει.

Δες εδώ τις πιο στυλάτες Nεοϋρκέζες που είδαμε στους δρόμους κατά το NYFW.