Δώρα για γιορτή : Χρόνια πολλά Δημήτρη και Δήμητρα - Eντυπωσιακά δώρα για να χαρίσετε στους αγαπημένους σας

Eυχηθείτε χρόνια πολλά με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο...
Δώρα για γιορτή : Χρόνια πολλά Δημήτρη και Δήμητρα - Eντυπωσιακά δώρα για να χαρίσετε στους αγαπημένους σας



26 Οκτωβρίου σήμερα και γιορτάζουν ο Δημήτρης και η Δήμητρα. Και επειδή, γιορτή χωρίς δώρο δεν γίνεται, αφιερώνουμε αυτό το άρθρο στους εορτάζοντες μιας ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα δώρα που θα λατρέψουν από την πρώτη στιγμή.

Πολλοί από εμάς ''κολλάμε'' όταν έρχεται η ώρα που πρέπει να πάρουμε ένα δώρο για το αγαπημένο μας πρόσωπο, αφού δεν ξέρουμε αν θα του αρέσει και δεν θα τρέξει με την πρώτη ευκαιρία για αλλαγή.

Καλό θα ήταν γνώμονας σας στην επιλογή του δώρου, να είναι αρχικά το προσωπικό σας budget και φυσικά να γνωρίζετε τα ενδιαφέροντα, τα χόμπι και γενικά τις προτιμήσεις του εορτάζοντα ή της εορτάζουσας.  

Πια στην αγορά υπάρχουν πολύ εντυπωσιακά και ιδιαίτερα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια σε πολύ καλές και χαμηλές τιμές, με ποιότητα και γούστο. Να θυμάσαι άλλωστε, ότι αυτό που μετράει περισσότερο είναι η κίνηση και η σκέψη και όχι η αξία του ίδιου του δώρου.

Για την Δήμητρα επέλεξε ιδιαίτερα μαξιλάρια για τον καναπέ της, αρωματικά κεριά, statement και σέξι γόβες ή ακόμα και βιβλία μόδας για την βιβλιοθήκη της. Από την άλλη για τον Δημήτρη επέλεξε μοντέρνα μποτάκια, μια ξυριστική μηχανή ή πολύ στιλάτα ρούχα. Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις ιδέες για δώρα και για τους 2...

Αν στην Δήμητρα τις αρέσουν τα sneakers, δες εδώ 40 ζευγάρια για να διαλέξεις αυτό που της ταιριαζει!