SWxYOU Set in Stone: Τα παπούτσια που θέλουν όλες οι star (και πόσο κοστίζουν)

Διάλεξε το αγαπημένο σου ζευγάρι και πες πωςπερπατάς μαζί τους αυτό το βράδυ στην πόλη... Σκέτη φαντασίωση!
SWxYOU Set in Stone: Τα παπούτσια που θέλουν όλες οι star (και πόσο κοστίζουν)



Οι διάσημες λάτρεψαν τα Nudist ψηλοτάκουνα πέδιλα του Stuart Weitzman και τα φόρεσαν παντού! Τα είδαμε στην πασαρέλα, στους δρόμους της Νέας Υόρκης, στα κόκκινα χαλιά και στις παπαρατσικές φωτογραφίες από τις βραδινές εξόδους των διασήμων βγάζοντας ένα βαθύ αναστεναγμό... 

Αν είσαι κι εσύ ανάμεσα στις γυναίκες που έχουν εμμονή/ λατρεία/ πάθος με τα ψηλά τακούνια τότε αυτή η είδηση θα σε ξεσηκώσει: Η νέα συλλογή του Οίκου λέγεται SWxYOU Set in Stone, είναι διακοσμημένη με κρύσταλλα Swarovski και θα κυκλοφορήσει σε τόσο μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων που αναμένεται να προκαλέσει ντελίριο στις απανταχού fashionistas! 

Ναι, η τιμή τους είναι τσουχτερή αλλά ήδη κάποιες ψυθιρίζουν ότι προτιμούν έναν χρόνο σκληρής οικονομίας παρά να χάσουν αυτά τα παπούτσια! Αν είσαι ανάμεσά τους ετοιμάσου να παραγγείλεις αμέσως μόλις κυκλοφορήσουν γιατί θα μείνουν προς πώληση μόνο για 2 εβδομάδες (και θα κοστίζουν από 2.735 έως 2.995 δολάρια). Αν πάλι είσαι μία από εμάς που απλώς ονειρεύονται και αναστενάζουν ρίξε μια ματιά στην γκάλερι και δες τα υπόλοιπα σχέδια εδώ ή σχεδίασε το δικό σου παπούτσι εδώ.

Αν πάλι θέλεις πιο προσιτές ιδέες για το στιλ σου κάνε κλικ εδώ!