Stylish τον χειμώνα! Ε-xclusive ρούχα και παπούτσια κάτω από 100 ευρώ

Η εταιρεία Ε-xclusive, υπόσχεται να σε ντύσει πιο chic από ποτέ...
Stylish τον χειμώνα! Ε-xclusive ρούχα και παπούτσια κάτω από 100 ευρώ



 Μπορεί ο καιρός να σε έχει μπερδέψει όσον αφορά τις στιλιστικές σου επιλογές, αλλά θα μπορούσες εύκολα να το δεις ως μια ευκαιρία για να πάρεις extra χρόνο για να προετοιμαστείς για τον φετινό χειμώνα. Αν λοιπόν, είσαι ακόμα σε αναζήτηση για τα κομμάτια-κλειδιά της γκαρνταρόμπας σου, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να τα αποκτήσεις και να ανανεώσεις το στιλ σου γρήγορα και το σημαντικότερο οικονομικά.

Φέτος οι τάσεις θέλουν την γυναίκα να ντύνεται minimal, κομψά και chic, με πολλές ανδρόγυνες επιρροές. Εσύ τι λές; Είσαι έτοιμη να το κάνεις πράξη;

 Η εταιρεία E-xclusive λοιπόν έχει βάλει στοίχημα τον φετινό χειμώνα με τα εντυπωσιακά ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια που διαθέτει, να σου χαρίσει extra πόντους θηλυκότητας και κομψότητας. Ρούχα καλής ποιότητας (και το σημαντικότερο made in Greece), χειροποίητα αξεσουάρ αλλά και παπούτσια που ακολουθούν τη μόδα, απλά θα σε εκπλήξουν.

 

Αν έχεις κάποια κιλά παραπάνω, μην ανησυχείς, μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις το ρούχο που σου ταιριάζει και αναδεικνύει την σιλουέτα σου. Η ειδική σειρά plus size, θα σε ενθουσιάσει με τη μεγάλη ποικιλία και με τα μοντέρνα σχέδια που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα υπόλοιπα.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στα e-xclusive παπούτσια που είναι σχεδιασμένα με βάση τις τελευταίες τάσεις της μόδας και ήδη τα καφέ-μπορντό oxford σου κλείνουν το μάτι για να τα αποκτήσεις και να πας το ανδρόγυνο στιλ σε άλλα επίπεδα!

Αν αναρωτιέσαι που θα βρεις όλες της συλλογές του E-xclusive, πάρε μολύβι και χαρτί και σημείωνε τα παρακάτω (ή απλώς μπες στο e-shop).

Διευθύνσεις :

Shop Online : www.e-xclusive.com (click, click!)

Καταστήματα :

- 25ης Μαρτίου 55, Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο : 2310 886868

- Μητροπόλεως 117, Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο : 2310 227555

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις αυτά που διαλέξαμε για εσένα! Βρες το αγαπημένο σου item και κάνε τον φετινό χειμώνα πιο στιλάτο και κομψό από ποτέ!