Stylish τα Χριστούγεννα! E-xclusive ρούχα και παπούτσια για τα πιο εντυπωσιακά γιορτινά look

Το 2016 προβλέπεται άκρως κομψό...
Stylish τα Χριστούγεννα! E-xclusive ρούχα και παπούτσια για τα πιο εντυπωσιακά γιορτινά look



H αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη αρχίσει και κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και είναι αφοσιωμένη στο στιλ της, δεν μπορεί να αφήσει για τελευταία στιγμή την γιορτινή της γκαρνταρόμπα.

Οφείλει να ξέρει όλες τις τάσεις της μόδας και βάση αυτών να σχεδιάζει τα μελλοντικά της outfit. Στο κυνήγι του τέλειου χριστουγεννιάτικου ντυσίματος, τα καταστήματα E-xclusive υπόσχονται να μας βοηθήσουν με τα εντυπωσιακά, θηλυκά ρούχα και αξεσουάρ που διαθέτουν. 

 Φέτος στις γιορτές επέλεξε τα πιο κομψά και θηλυκά φορέματα και κλέψε όλες τις εντυπώσεις.  

Γιατί όχι, μιας και οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι hot αυτή την σεζόν, φόρεσε χρυσά cropped top ή ασημί κορμάκια και μπες για τα καλά σε γιορτινό mood!

Μην παραλέιψεις να προστατευτείς από το κρύο με εντυπωσιακά και stylish πανωφόρια.

Και τα καλά νέα συνεχίζονται αφού όλη η E-xclusive συλλογή μπορεί να γίνει δική σου, μιας και το τριήμερο 11,12 και 13 Δεκεμβρίου στα φυσικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη θα αποκτήσεις με -40% έκπτωση όλες τις δημιουργίες για Φθινόπωρο-Χειμώνα 2015. Μην χάνεις άλλο πολύτιμο χρόνο, απόκτησε όλα αυτά που έχεις στη λίστα σου και γιατί όχι κάνε E-xclusive δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Αν αναρωτιέσαι που θα βρεις όλες τις συλλογές του E-xclusive, πάρε μολύβι και χαρτί και σημείωνε τα παρακάτω (ή απλώς μπες στο e-shop).

Διευθύνσεις :

Shop Online : www.e-xclusive.com (click, click!)

Καταστήματα :

- 25ης Μαρτίου 55, Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο : 2310 886868

- Μητροπόλεως 117, Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο : 2310 227555

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις αυτά που διαλέξαμε για εσένα! Βρες το αγαπημένο σου item και ένα είναι σίγουρο, τα φετινά Χριστούγεννα θα σου μείνουν αξέχαστα!

Δες εδώ, stylish Ε-xclusive