Μόδα χειμώνας 2016 : 9 mini φορέματα που προλαβαίνεις να βάλεις τις γιορτές

Γιατί ένα mini ποτέ δεν είναι αρκετό...
Μόδα χειμώνας 2016 : 9 mini φορέματα που προλαβαίνεις να βάλεις τις γιορτές



 Γνωρίζω πολύ καλά (από πρώτο χέρι), ότι αυτές τις μέρες έχεις ήδη δοκιμάσει και φορέσει όλα τα αγαπημένα σου γιορτινά ρούχα και ειδικότερα τα φορέματα. Εγώ αυτό που προτείνω είναι το εξής : Επειδή οι γιορτές δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, αλλά και αυτές οι μέρες, ευκαιρία είναι να ντυθείς πιο εντυπωσιακά και στιλάτα από κάθε άλλη χρονιά.

Η αλήθεια είναι ότι το ρούχο που με το που το βάλεις, προσελκύεις όλα τα βλέμματα και τα κολακευτικά σχόλια, είναι το θηλυκό μίνι φόρεμα. Mαύρο, με παγιέτες, πολύχρωμο και με ιδιαίτερα μοτίβα, υπόσχεται να σε μεταμορφώσει σε πιο σέξι και εντυπωσιακή γυναίκα.

 Δεν χρειάζεται να έχεις το σώμα της Kendall Jenner για να φορέσεις ένα μίνι, αυτό που πρώτα χρειάζεσαι είναι η αυτοπεποίθηση. Αυτή η αρετή που αν σου λείπει, ότι και να φορέσεις, θα χαθεί και δεν θα ξεχωρίσει ότι αξεσουάρ και αν προσθέσεις.

Στην gallery θα δεις πιο κάτω, τα 9 μίνι φορέματα είναι απλά υπέροχα. Διάλεξε το αγαπημένο σου και γιατί όχι φόρεσε το και κάνε την διαφορά. Μπορείς!

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο εντυπωσιακές χαστί τσάντες! Το 2016, προβλέπεται άκρως στιλάτο!