Μόδα χειμώνας 2016 : Αυτά είναι τα blazer που χρειάζεται η ντουλάπα σου

15 επιλογές για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει...
Μόδα χειμώνας 2016 : Αυτά είναι τα blazer που χρειάζεται η ντουλάπα σου



 Η αλήθεια είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια όταν ακούγαμε την λέξη blazer ή σακάκι, στο μυαλό μας πάντα ερχόταν ένα αυστηρό και επίσημο look. Κι όμως τις τελευταίες χρονιές αυτό έχει αλλάξει κατά 360 μοίρες και σε αυτό βοήθησε αρκετά το street style, μιας και το μεγάλο του ατού είναι το στοιχείο του mix and match.

Τώρα πια το blazer έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας μας και χωρίς δεύτερη σκέψη αποτελεί ένα κομμάτι-κλειδί που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει στη ντουλάπα της. Από το κλασικό μαύρο μέχρι εκείνο το σακάκι που έχει αποτυπωμένο κάποιο print πάνω του, είναι η τέλεια λύση για τις μέρες που δεν κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη.

 Θες να ανανεώσεις το office στιλ σου ή δεν ξέρεις τι να φορέσεις πάνω από το επίσημο outfit σου; Τότε η απάντηση είναι μια, θα διαλέξεις ένα stylish blazer. Ταιριάζει με όλα και αποκλείεται να πέσεις σε κάποιο στιλιστικό λάθος.

Τώρα αν έχεις λίγα παραπάνω κιλά και έχεις δεύτερες σκέψεις όσον αφορά αν πρέπει να αποκτήσεις το δικό σου σακάκι, επέλεξε εκείνο που είναι πιο μακρύ (δηλαδή όχι εκείνο που σταματά πριν τους γοφούς), αλλά εκείνο που φτάνει λίγο πιο κάτω, έτσι ώστε να μην αναδεικνύει για παράδειγμα την περιοχή της λεκάνης. Επίσης ένα blazer σε loose γραμμή, είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις 15 εντυπωσιακά blazer που διαλέξαμε αποκλειστικά για εσένα. Ένα να θυμάσαι, έχουμε εκπτώσεις!

- Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν, λόγω της περιόδου των εκπτώσεων!

Eίσαι denim addict; Αν ναι, τότε δες εδώ όλα τα jean pieces που αξίζει να αποκτήσεις.