Εκπτώσεις 2016 : Τα πιο stylish mini φορέματα από 12,99 ευρώ

Είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις τις έξυπνες αγορές σου;
Εκπτώσεις 2016 : Τα πιο stylish mini φορέματα από 12,99 ευρώ



Οι εκπτώσεις άρχισαν! Και τι σημαίνει αυτό; Τα laptop έχουν ‘’ανάψει’’ από τις συνεχείς αναζητήσεις που κάνουμε στα αγαπημένα μας e-shop και τα πόδια μας ήδη πονούν από τις βόλτες που κάνουμε στα μαγαζιά. Τι να κάνουμε, αφού οι περισσότερες από εμάς περιμένουμε τις εκπτώσεις για να αποκτήσουμε κάποια κομμάτια από την wish list μας, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαμε να αγοράσουμε.

Μέσα στις αγορές που θα πραγματοποιήσουμε λοιπόν αξίζει να ρίξουμε το ενδιαφέρον μας στο μίνι φόρεμα. Και αυτό γιατί το κοντό  φόρεμα μπορεί άνετα να φορεθεί όλες τις εποχές του χρόνου, αν συνδυαστεί με τα σωστά αξεσουάρ και παπούτσια. Αυτό σίγουρα το μετατρέπει σε must-have κομμάτι της ντουλάπας μας.

Ειδικότερα τώρα που οι over –the-knee μπότες είναι super hot trend, το μίνι φόρεμα φαντάζει ως η ιδανική και στιλάτη επιλογή. Δοκίμασε και εσύ τον πιο stylish συνδυασμό!

Ακόμα και αν έχεις κάποια κιλά παραπάνω και έχεις δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να αποκτήσεις ένα μίνι φόρεμα, ένα θα σου πούμε σίγουρα δεν απαγορεύεται. Διάλεξε ένα φόρεμα σε πιο loose μορφή ή ακόμα και μονόχρωμο και κάνε την διαφορά. Μια ζώνη για παράδειγμα είναι ικανή να δώσει σχήμα στο σώμα σου, κάνοντας το πιο θηλυκό και εντυπωσιακό.

Είσαι έτοιμη να δεις (και στην συνέχεια να αποκτήσεις) τα πιο εντυπωσιακά mini φορέματα που αξίζει να τους δώσεις μια ευκαιρία τώρα στις εκπτώσεις;

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων .

Οι μίνι φούστες ταιριάζουν τέλεια με τις over-the-knee μπότες! Δες εδώ τα πιο εντυπωσιακά σχέδια!