Μόδα Άνοιξη 2016 : 19 mini φούστες για το πιο εντυπωσιακό και θηλυκό spring look

Tόνισε τα πόδια σου με τον πιο stylish τρόπο...
Μόδα Άνοιξη 2016 : 19 mini φούστες για το πιο εντυπωσιακό και θηλυκό spring look



Σε λίγο καιρό επιτέλους θα αποχαιρετήσουμε μια και καλή τα παντελόνια και θα αναδείξουμε τα πόδια μας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Φυσικά μόνο οι μίνι φούστες μπορούν να το κάνουν αυτό με μια και μόνο κίνηση. Μπορεί η λέξη mini, σήμερα να σε φοβιζει αλλά πίστεψε μας, αν την φορέσεις σωστά θα γίνει το αγαπημένο σου must-have της φετινής άνοιξης.

Και αν νομίζεις ότι αν έχεις παραπάνω κιλά, απαγορεύεται να φορέσεις κοντή φούστα, κάνεις λάθος και θα στο αποδείξουμε σήμερα!

Τι να επιλέξεις : Εκτός από τις minimal φούστες που αποτελούν μόνες τους μια τάση, φέτος στο παιχνίδι μπαίνουν και εκείνες με τα ιδιαίτερα print. Mην πεις όχι σε mini φούστες με καρό pattern, μεταλλικές αποχρώσεις αλλά και stylish διακοσμητικά. Κλασική θέση στη ντουλάπα σου θα κερδίσουν και οι ριγέ φούστες, έτσι ώστε να πετύχεις το τέλειο navy style. 

Πως να τις συνδυάσεις : Για εσένα που είσαι τολμηρή και σου αρέσουν οι αλλαγές, συνδύασε την φούστα με ένα θηλυκό cropped top. Αν πάλι έχεις παραπάνω κιλά και ντρέπεσαι να φορέσεις την κοντή φούστα, στο πάνω μέρος επίλεξε μια oversized μπλούζα ή πουκαμίσα.

Στην gallery που ακολουθεί, δες 19 μίνι φούστες που θα ερωτευτείς από την πρώτη ματιά!

Μια τάση που αν δοκιμάσεις, δύσκολα θα αποχωριστείς είναι τα μεταλλικά ρούχα και αξεσουάρ. Δες εδώ, τις επιλογές μας!