Εκπτώσεις 2016 : 6 items που πρέπει να επενδύσεις στις εκπτώσεις (προλαβαίνεις!)

Μιλάμε για κομμάτια-κλειδιά για τη ντουλάπα σου...
Εκπτώσεις 2016 : 6 items που πρέπει να επενδύσεις στις εκπτώσεις (προλαβαίνεις!)



Αυτή την Κυριακή τα καταστήματα είναι ανοιχτά, αφού διανύουμε 10ήμερο εκπτώσεων! Τι σημαίνει αυτό; Φυσικά πολλές βόλτες στα μαγαζιά και έξυπνο shopping. Τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσεις συγκεκριμένα ρούχα και αξεσουάρ, που εκτός από πολύ εντυπωσιακά και στιλάτα θα είναι και κομμάτια-κλειδιά, έτσι ώστε να δημιουργείς πολλά και διαφορετικά look.

Πριν ξεκινήσεις τα ψώνια σου, δες και διάβασε παρακάτω τα 6 items που αν αποκτήσεις τώρα, δεν θα μετανιώσεις ποτέ :

1. Floral φόρεμα :

Υπάρχει άνοιξη ή καλοκαίρι, χωρίς λουλούδια και floral prints; Ι don't think so! Επένδυσε σε ένα floral φόρεμα που θα φορέσεις σε μια βάπτιση ή σε μια βόλτα στο νησί και κάντο δικό σου. Διάλεξε ανάμεσα σε μίνι, μίντι ή μάξι μάκρος και απόκτησε ένα κλασικό και stylish κομμάτι.

2. Ριγέ φόρεμα :

Όσα ριγέ και αν έχεις ήδη στη ντουλάπα σου, δεν έχει σημασία. Ένα ασπρόμαυρο ριγέ μίνι φόρεμα είναι η τέλεια επιλογή, για το navy style. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο ποιες ρίγες σου ταιριάζουν και κρέμασε στη ντουλάπα σου ένα ρούχο, που θα φοράς και θα φοράς...

3. Tζιν φούστα :

Το πιο πολυφορεμένο ρούχο του καλοκαιριού, βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια και η τζιν εκδοχή του σε περιμένει. Φυσικά αναφερόμαστε στην denim φούστα (να υπενθυμίσουμε ότι φέτος το denim είναι και πάλι super hot τάση). Διάλεξε μια με κουμπιά ή και όχι και συνδύασε τα με ότι τοπ μπορείς να φανταστείς αλλά και έχεις ήδη! Μια αγορά που αποκλείεται να μετανιώσεις!

4. Mεταλλικά παπούτσια :

Τα είδες (ή τα φόρεσες) τον χειμώνα, το ίδιο σκηνικό θα ζήσεις και τους επόμενους μήνες. Μεταλλικές γόβες, sneakers, flat και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς θα γίνουν αναπόσπαστο κόμμάτι του στιλ σου. Λάμψη στο λεπτό!

5. Οff-shoulder μπλούζα :

Άλλο ένα item που 100% πρεπει να βάλεις στη λίστα των αγορών σου είναι τα τοπ που αφήνουν έξω τους ώμους. Ειδικότερα αν είσαι φαν της θηλυκότητας και του sexy&chic look, οι off-shoulder μπλούζες, θα γίνουν οι αγαπημένες σου.

6. Ρούχα με δαντέλα :

Εκτός απο την τάση που θέλεις όλα τα ρούχα μας να είναι denim, υπάρχει και αυτή που θέλει να φοράμε από το πρωί έως το βράδυ ρούχα από δαντέλα. Διάλεξε τοπ ή φορέματα από δαντέλα, σε όποιο χρώμα εσύ θες ή και σε nude αποχρώσεις και βάλε το ρομαντικό στοιχείο με τον πιο έξυπνο και στιλάτο τρόπο.

Και τώρα είσια έτοιμη! Καλές αγορές...

Mόλις πήρες μια λευκή σαλοπέτα-σορτς και δεν ξέρεις πως να την συνδυάσεις; Δες εδώ μια ιδέα και εμπνεύσου!