Το Uterque επέστρεψε στην Ελλάδα! 21 fashion items που έβαλα στο μάτι

Παπούτσια, τσάντες, ρούχα και αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν το καλοκαιρινό μας στιλ.
Το Uterque επέστρεψε στην Ελλάδα! 21 fashion items που έβαλα στο μάτι



Λίγα χρόνια πριν τα καταστήματα της ισπανικής Uterque τα έβλεπες παντού! Σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένα στην χώρα. Η είδηση της επαναλειτουργίας του online eshop της εταιρείας μας ενθουσίασε για δύο λόγους, ο ένας είναι γιατί ίσως η κίνηση αυτή κρύβει διάθεση να ανοίξουν ξανά τα καταστήματα της εδώ και ο άλλος είναι γιατί μπορούμε να αποκτήσουμε ξανά τα τέλεια αξεσουάρ, τα παπούτσια και τις τσάντες που μας αρέσουν! 

Το uterque.com λειτουργεί, λοιπόν, ξανά και αν δεν έχει αλλάξει κάτι στην ποιότητα των προϊόντων αξίζει να επενδύσεις σε κάποια κομμάτια την αναβάθμιση του καλοκαιρινού σου look. Να θυμάσαι ότι -όπως συμβαίνει με κάθε eshop που δοκιμάζεις για πρώτη φορά- είναι καλύτερο να αγοράσεις από 1 item σε κάθε κατηγορία και όχι περισσότερα προκειμένου να τσεκάρεις τα νούμερα. Αν δεν άλλαξε κάτι, τα παπούτσια είναι όντως πιστά στα νούμερά τους (ούτε μικρότερα, ούτε μεγαλύτερα) και με εξαίρεση κάποια πολύ ψηλά τακούνια στην πλειοψηφία τους άνετα. Στα ρούχα θα βρεις καλή εφαρμογή ακόμη κι αν είσαι XL τύπος (όπως κι εγώ) ενώ βέβαια στις τσάντες θα πρέπει να διαβάσεις καλά την περιγραφή για να δεις αν είναι καλή η αντιστοιχία τιμής και ποιότητας. 

Εγώ, αν είχα αυτή τη στιγμή το πορτοφόλι μου γεμάτο, θα αγόραζα αμέσως τα παρακάτω προϊόντα (το πιθανότερο φυσικά είναι να αρκεστώ σε 2-3 ως τα μέσα καλοκαιριού)!