Θες το φόρεμα της Αντωνίας Καλλιμούκου; Σου δείχνουμε που θα το βρεις

To girly φόρεμα του brand Pinelopi και πως θα το φορέσεις.
Θες το φόρεμα της Αντωνίας Καλλιμούκου;  Σου δείχνουμε που θα το βρεις



Ποια μπορεί να πει ότι σε ένα φόρεμα που στο print του έχει ψηλοτάκουνα πέδιλα και λουλούδια; Η Αντωνία Καλλιμούκου εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ελένη» στον ALPHA με ένα από τα αγαπημένα μας «τηλεοπτικά» φορέματα για φέτος και εμείς αρχίσαμε αμέσως το ψάξιμο για βρούμε από πού μπορούμε να το αγοράσουμε. Το brand του φορέματος ονομάζεται Pinelopi και μπορείς να το βρεις στο online shop της εταιρείας στο www.pinelopi.me.

Η Αντωνία φόρεσε το φόρεμα της με ένα ζευγάρι μαύρες ψηλές pumps αλλά εσύ αν δεν θες να δώσεις girly χαρακτήρα σε ένα ήδη, αρκετά, κοριτσίστικο φόρεμα μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι ankle boots και μαύρο opaque φόρεμα. Έτσι θα δώσεις στο look πιο urban χαρακτήρα και θα κάνεις το girly φόρεμα σου να δείχνει πιο σέξι. Το φόρεμα αυτό ταιριάζει με όλα τα παλτό σου ακόμα και αυτά σε έντονα χρώματα όπως το πράσινο ή σε παστέλ. Παρόλα αυτά αν θες να ξεχωρίσει δοκίμασε να το συνδυάσεις με biker jacket μέχρι τη μέση για να δημιουργήσεις την αίσθηση της λεπτότερης μέσης.

Επειδή το φόρεμα έχει χρυσές λεπτομέρειες, φρόντισε τα κοσμήματα που θα διαλέξεις να είναι σε παρόμοιες μεταλλικές αποχρώσεις για να δείχνει το look σου πιο ολοκληρωμένο.