ON OUR WISHLIST: Το καινούριο look της Jennifer Lopez θα μας κάνει να αρχίσουμε να αποταμιεύουμε

ON OUR WISHLIST: Το καινούριο look της Jennifer Lopez θα μας κάνει να αρχίσουμε να αποταμιεύουμε



Σερί υπέροχων στιλιστικά εμφανίσεων έχει κάνει τις τελευταίες μέρες η Lopez, με την μία fashionable εμφάνιση να διαδέχεται την άλλη. Την είδαμε εδώ στο #FollowMe να μας παρουσιάζει την δικιά της εκδοχή για το μικρό μαύρο φόρεμα, καθώς και το πώς συνδύασε το baby blue φόρεμα της με χρυσές γόβες, έναν από τους πιο must try χρωματικούς συνδυασμούς. Και σήμερα, για τρίτη φορά μέσα σε μία βδομάδα, η JLO μας κάνει να την χειροκροτήσουμε με τη street style εμφάνιση της.

Της Αθηνάς Κουτρομάνου

Πριν αρχίσουμε να αναλύουμε το look της Jennifer, ας μιλήσουμε για λίγο για το γεγονός ότι η Lopez κάθε χρονιά που περνάει δείχνει ακόμα και πιο νέα και φρέσκια σε σχέση με το πώς ήταν όταν την είχαμε πρωτοακούσει να τραγουδάει «If you had my love». Την αγάπη μας την έχεις JLO, όλη δική σου αλλά γιατί δεν μας λες ποτέ τι κάνεις και είσαι όλο και πιο νέα… γιατί;

Δύο-τρία tips ομορφιάς θέλουμε τίποτα παραπάνω…

Και μετά την μικρή μας αλλά δικαιολογημένη παράκρουση, ας μιλήσουμε για την νέα εμφάνιση της JLO. Για να ξέρεις το look της Lopez –εκτός από το παντελόνι- είναι μέρος των SS2015 συλλογών των οίκων και αυτό το καθιστά μία τέλεια ευκαιρία να αρχίσεις από τώρα να αποταμιεύεις για να αποκτήσεις τα ρούχα της.

 Εντάξει έστω ένα από κομμάτια.

Για να μένεις ενημερωμένη λοιπόν, το υπέροχο cropped top είναι Milly, το wide παντελόνι είναι Paule Ka –αυτό το αγοράζεις εδώ και τώρα- και η υπέροχη κάπα είναι Noon by Noor.

Τώρα πάλι αν θες κάτι πιο οικονομικό μπορείς να δοκιμάσεις ένα απλό cropped top, συνδυασμένο με ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Μην φοβάσαι τα κοντά tops αφού με τη βοήθεια των ψηλόμεσων παντελονιών μπορείς να τα φορέσεις άφοβα, κρύβοντας τυχόν παχάκια στην κοιλίτσα. Τεσταρισμένο κορίτσια το εγγυώμαι.