Έχουμε αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές και για όλα φταίει το υπέροχο sequin φόρεμα των Nasty Gal

Αρχίσαμε τις πρώτες glamorous αγορές.
Έχουμε αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές και για όλα φταίει το υπέροχο sequin φόρεμα των Nasty Gal



Το παραδεχόμαστε μας έχει πιάσει το festive spirit και δεν μπορούμε να βάλουμε το μυαλό μας σε μία σειρά, σκεφτόμαστε πούλιες και γκλίτερ και οτιδήποτε glamorous κάθε μέρα και δεν σου το κρύβουμε.

Αλλά το κάνουμε για σένα, για να μην χρειαστείς να ψάξεις δώρο για τον εαυτό σου στις γιορτές, θυσιάζουμε τον εαυτό μας και κάνουμε εμείς όλη τη βρώμικη δουλειά. Ναι...χμ…επειδή δεν νομίζω να σε πείσαμε καθόλου ας το παραδεχτούμε και αν μιλήσουμε για πιο σαγηνευτικό φουστάνι που μας έχει πάρει σήμερα τα μυαλά. Δεν είναι άλλο από μίνι sequin φόρεμα, σε χρυσή απόχρωση του brand Nasty Gal.

Όπως λέει και το όνομα του brand το φόρεμα αυτό ενδείκνυται για nasty, edgy κορίτσια που δεν φοβούνται να διαλέξουν κάτι ξεχωριστό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσεις απαρατήρητη με αυτό το φόρεμα και για αυτό θα πρέπει να προσέξεις το πώς θα το συνδυάσεις. Μπορείς να φορέσεις ψηλά heels και σκούρο opaque καλσόν για σέξι εμφανίσεις ή να το συνδυάσεις με ankle boots. Πρόσεξε να μην το υπερφορτώσεις με κοσμήματα και κρατήσεις το μακιγιάζ σου σε γήινους τόνους.