Τα πιο όμορφα vintage Chanel αξεσουάρ και ρούχα μπορείς να τα βρεις πλέον μέσα από το online shop Nasty Gal

Είσαι έτοιμη για οφθαλμόλουτρα;Το αγαπημένο κομμάτι του #FollowMe, φυσικά δεν ήταν άλλο από την καπιτονέ ροζ τσάντα σε σχήμα σακακιού, γιατί κατά βάθος όλες κρύβουμε μία Paris Hilton μέσα μας.
Τα πιο όμορφα vintage Chanel αξεσουάρ και ρούχα μπορείς να τα βρεις πλέον μέσα από το online shop Nasty Gal



Ένα από τα πιο γνωστά online shop, το Nasty Gal, ετοίμασε μία έκπληξη στους φανατικούς πελάτες του, ανακοινώνοντας ότι θα φιλοξενήσει στο e-shop του μία σπάνια συλλογή από vintage Chanel ρούχα και αξεσουάρ.

Και όταν λέμε vintage, εννοούμε κομμάτια που σίγουρα θα μπορούσαμε να δούμε σε Χολιγουντιανές ταινίες των αρχών του 90’, αποτελούμενα κυρίως από συνολάκια σακάκι-φούστα από αυτά που θα φορούσε άνετα η Julia Roberts στο Pretty Woman. Τα matching separates μπορείς να είναι και πάλι στη μόδα, καθώς τα 90s επιστρέφουν όλο και πιο δυνατά, αλλά αν θες να δεις αυθεντικά κομμάτια από εκείνη την εποχή –και να πάρεις και την έμπνευση σου, καταλαβαίνεις- δεν έχεις παρά να μπεις και αν χαζέψεις στο online κατάστημα του γνωστού brand.

Και λέμε επίτηδες χαζέψεις γιατί όπως φαντάζεσαι Chanel είναι αυτά, κοστίζουν δύο μισθούς -και τρεις κάποιες φορές- αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει από το να τα κοιτάμε με τις ώρες και να τα ονειρευόμαστε στην ντουλάπα μας. Ευτυχώς τα όνειρα δεν κοστίζουν μέχρι στιγμής.

Το αγαπημένο κομμάτι του #FollowMe, φυσικά δεν ήταν άλλο από την καπιτονέ ροζ τσάντα σε σχήμα σακακιού, γιατί κατά βάθος όλες κρύβουμε μία Paris Hilton μέσα μας.