Η festive συλλογή του αγαπημένου brand των fashion blogger, Whitepepper, θα σε ξετρελάνει

Άλλο ένα fashion brand που έβαλε τα καλά του.
Η festive συλλογή του αγαπημένου brand των fashion blogger, Whitepepper, θα σε ξετρελάνει



Είναι το αγαπημένο indie fashion brand των blogger και τα ρούχα του θυμίζουν μικρές urban πριγκίπισσες, ενώ η εμμονή του brand με την 90s αισθητική, το κάνουν πιο επίκαιρο από ποτέ. Δεν ξέρουμε πως έχει καταφέρει, το Whitepepper, να συνδυάζει τόσο άρτια το ρετρό ρομαντικό στυλ με τις grunge αναφορές αλλά όπως και να χει το βρετανικό fashion brand, έχει κλέψει τις καρδιές μας τα τελευταία δύο χρόνια.

Το καλό με τα ανεξάρτητα fashion brand είναι ότι ο κόσμος δεν τα έχει ανακαλύψει ακόμα –εκτός από τις πιστές fashionistas φυσικά- πράγμα που σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις δικά σου μοναδικά κομμάτια που δύσκολα θα βρεις αλλού.

Αυτό που έκανε το Whitepepper γνωστό, είναι το γεγονός ότι είναι από τα πρώτα brands που ξανάκανε μόδα το smock dress, σε μίνι ή midi εκδοχή και είναι το brand που λάνσαρε την clutch bag αλογάκι, την οποία σίγουρα θα έχεις προσέξει στις streetstyle φωτογραφίσεις των αγαπημένων σου bloggers.

Η festive συλλογή των Whitepepper, όπως και όλα τα ρούχα τους άλλωστε, απευθύνονται σε κορίτσια που δεν φοβούνται να τολμήσουν να δοκιμάσουν περίεργα ρούχα, διαφάνειες, glitter και πούλιες και δαντέλα.