Λατρεύουμε το pregnant chic στυλ της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και σου προτείνουμε άνετα ρούχα για stylish κοιλίτσες

H πιο στιλάτη κοιλίτσα της ελληνική tv μας εμπνεύει στις φασιον επιλογές μας.
Λατρεύουμε το pregnant chic στυλ της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και σου προτείνουμε άνετα ρούχα για stylish κοιλίτσες



Όπως σου έχουμε πει πολλές φορές εδώ στο #FollowMe ότι δεν χρειάζεσαι να ντύνεσαι απλά και βαρετά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και σίγουρα το total black look δεν ενδείκνυται για τέτοιες εμφανίσεις. Οι κοιλίτσα σου, έστω και για αυτούς τους λίγους μήνες, είναι μέρος του εαυτού σου και δεν χρειάζεται να την κρύβεις ή να την αναδεικνύεις περισσότερο από ότι θα έκανες έτσι και αλλιώς.

 Όσο stylish είσαι ήσουν και πριν την εγκυμοσύνη το ίδιο θα πρέπει να είσαι και κατά τη διάρκεια της. Το μόνο που διαφέρει είναι ότι χρειάζεσαι ρούχα που να είναι πιο άνετα, να μην πιέζουν την ήδη φουσκωμένη κοιλίτσα σου και να προμηθεύεσαι σε πιο φαρδιές και comfy γραμμές.

Για αυτό το λόγο λατρεύουμε το casual στυλ, της εγκυμονούσας Ελιάνας Χρυσικοπούλου, την οποία βλέπουμε καθημερινά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Η Ελιάνα όπως είναι λογικό ξέρεις από μόδα και καθημερινά δημιουργεί τα πιο στιλάτα σύνολα για γυναίκες με κοιλίτσες. Είτε όταν επιλέγει έντονα χρώματα, είτε όταν παίζει με γήινους τόνους, η Ελιάνα έχει κάνει την κοιλίτσα της μέρος των outfits της, πράγμα που την κάνει μία από τις πιο stylish εγκυμονούσες στην ελληνική tv, αυτή τη στιγμή.

Εμπνευσμένες από το στυλ της Ελιάνας, σου προτείνουμε άνετα ρούχα για έχεις και εσύ μία από τις πιο στιλάτες κοιλίτσες εκεί έξω, χωρίς να ξοδευτείς.