H νέα συλλογή Manolo Blahnik SS15 μας έκανε να χαζεύουμε την οθόνη του υπολογιστή μας ώρες

Σικελία, Σεβίλη και Βόρεια Αφρική είναι μερικές από τις επιρροές του Manolo Blahnik, για τη δημιουργία της Ανοιξιάτικης Συλλογής του για το 2015.
H νέα συλλογή Manolo Blahnik SS15 μας έκανε να χαζεύουμε την οθόνη του υπολογιστή μας ώρες



Όταν είσαι ηγέτης μίας βιομηχανίας και καθιέρωμένος σχεδιαστής όπως ο Manolo Blahnik, μερικές φορές σε μόνο μία συλλογή, θα βρεθείς με τόσο ισχυρές επιρροές και εμπνεύσεις, ώστε η επιλογή να επικεντρωθεί σε μόνο μία από αυτές, απλά δεν γίνεται. Τι κάνεις λοιπόν;

Αποφασίζεις να ακολουθήσεις μία κατεύθυνση που μόνο ένας εμπειρογνώμονας, όπως ο Blahnik θα μπορούσε να φέρει εις πέρας, δημιουργώντας με συλλογή με όχι δύο, αλλά έξι κεντρικές επιρροές (Σικελία, Σεβίλλη, Βόρεια Αφρική, αρχιτεκτονική των Μαυριτανών, και τέλος ο Αυστριακός αρχιτέκτονας Josef Hoffman) για καταφέρεις να δημιουργήσεις μία συνεκτική standout συλλογή για την Άνοιξη του 2015.

Ενώ οι επιρροές της συλλογής είναι ίσα κατανεμημένες ώστε να αντικατοπτρίζονται πάνω στα παπούτσια  όλες οι παραπάνω εμπνεύσεις, υπάρχει κάτι που παραμένει ίδιο σε κάθε κομμάτι της.

Η ζωηράδα, τα χρώματα και τα πρωτότυπα σχέδια ανθούν μέσα από τα σχέδια του μαέστρου των παπουτσιών, αναμειγνύοντας με μαεστρία φλαμένκο παπούτσια, με σέξι γραμμές εμπνευσμένες από τις γυναίκες της Σικελίας. Και όπως έχει πει και ο ίδιος ο Manolo «Δεν υπάρχει τίποτα πιο υπέροχο από ένα μοναδικό αξεσουάρ πάνω σε ένα παπούτσι. Ένα κόσμημα για το πόδι σου»