Η χρωματική παλέτα των J.Crew για το χειμώνα θα σου ζεστάνει την διάθεση

Μήπως ήρθε η ώρα για τα πρώτα ψώνια;
Η χρωματική παλέτα των J.Crew για το χειμώνα θα σου ζεστάνει την διάθεση



Ήξερες ότι τα ρούχα σε έντονα χρώματα σε κάνουν να σκεφτείς τοπία, γεγονότα, μπορούν να σε εμπνεύσουν και να σου αλλάξουν την διάθεση πτος το καλύτερο;

Με ονομασίες προϊόντων όπως Pesto, Peppermint Ice, Melted Caramel και Espresso, μπορείς να φανταστείς γιατί η Χειμωνιάτικη συλλογή των J.Crew μας προκαλεί να την γευτούμε, έστω και διαδυκτιακά. Σίγουρα το γεγονός ότι το γνωστό brand επέλεξε ονόματα που θυμίζουν φαγητά για την συλλογή του είναι μία έξυπνη επιλογή, καθώς και μόνο τα υπέροχα, έντονα χρώματα της συλλογής, μας βάζουν  στη διαδικασία να θέλουμε να τα μυρίσουμε, να τα πιάσουμε και τέλος να τα κάνουμε δικά μας.

Όπως ανέφερε και ο Tom Mora, Head of Women Design, στη Huffington Post «Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται στο φαγητό, δεν έχω ακούσει ποτέ για κανέναν να μην είναι ευτυχισμένος να τρώει. Είναι ένα συναίσθημα που σε κάνει ευτυχισμένο. Όλα αυτά τα χρώματα βγάζουν μυρωδιές και γεύσεις προς τα έξω»

Το γνωστό brand ανέφερε ότι αντλούν ιδέες μέσα από ταξίδια, όμορφα  τοπία αλλά και ιστορικά γεγονότα, εικόνες οι οποίες στη συνέχεια μεταφράζονται σε χρώματα και σχέδια.

«Δεν θέλουμε να δίνουμε πολύ συγκεκριμένα ονόματα στα προϊόντα μας, όπως κάποιες πόλεις» Είπε ο Tom, «Αυτό είναι κάτι που συγχέει τον κόσμο. Χρειάζονται ονόματα που θα βάλουν τον κόσμο σε διαδικασία να σκεφτεί και να νιώσει το προϊόν και να δημιουργήσει μία ιδέα για τη σκηνή που περιγράφουμε, χωρίς απαραίτητα να μιλάμε συγκεκριμένα για αυτό με σαφή περιγραφή.»