H mini συλλογή από Mansur Gavriel τσάντες που λατρεύουν οι fashionistas για το Opening Ceremony

Οι αγαπημένες τσάντες των celebrities στην festive εκδοχή τους.
 H mini συλλογή από Mansur Gavriel τσάντες που λατρεύουν οι fashionistas για το Opening Ceremony



Τις έχουμε δει παντού, από τις αγαπημένες μας fashion bloggers, στα top fashion icons, όπως η Miranda Kerr, οι Mansur Gavriel τσάντες βρίσκονται στην ντουλάπα κάθε fashionista και μας έχουν κάνει να τις ποθούμε.

Πιο γνωστή από όλες η μεγάλη τσάντα πουγκί, η οποία μπορεί να χωράει τα πάντα μέσα, παρόλα αυτά δείχνει τόσο διακριτική και κομψή που αν είχαμε την δυνατότητα θα επενδύαμε σε μία Mansur Gavriel bucket τσάντα σε όλα τα χρώματα. Η boho αισθητική τους, τις κάνει τέλειο καμβά για να δοκιμάσεις πολλά διαφορετικά στυλ και να την φοράς με όλα τα ρούχα και παλτό της ντουλάπας σου, χειμώνα καλοκαίρι.

Βέβαια επειδή οι γιορτές πλησιάζουν, το brand δεν θα μπορούσε να μην δημιουργήσει μία αποκλειστική glamorous συλλογή, με πρωταγωνιστή της μεταλλικές αποχρώσεις. Η mini συλλογή διατίθεται αποκλειστικά μέσα από το online shop των Opening Ceremony και μπορεί οι τιμές της να μην είναι ιδιαίτερα προσιτές -μιλάμε για brand που λατρεύουν οι celebrities… καταλαβαίνεις- παρόλα αυτά αξίζει να αποταμιεύσεις το χαρτζιλίκι σου, μέχρι να καταφέρεις να κάνεις μία τέτοια κλασική τσάντα δική σου.