Ποιος θα αγοράσει το φόρεμα της Kendall Jenner;

Είσαι έτοιμη να ποντάρεις για καλό σκοπό;
Ποιος θα αγοράσει το φόρεμα της Kendall Jenner;



Μπορεί ένα εισιτήριο για το ετήσιο MET Gala να κοστίζει όσο ένας μισθός –και δύο μη σου πω- παρόλα αυτά τα Topshop δίνουν την ευκαιρία σε μία από εμάς εκεί έξω να κάνει δικό της ένα από τα υπέροχα φορέματα που φορέθηκαν στο κόκκινο χαλί.

Βλέπεις, το Topshop έντυσε φέτος τέσσερα από τα πιο σέξι μοντέλα αυτή τη στιγμή, τις Kendall Jenner, Chanel Iman, Toni Garrn, Jourdan Dunn, kai Zoë Kravitz, όλες σε τουαλέτες εμπνευσμένες από τις μοναδικές δημιουργίες του Charles James. Τα κορίτσια έμοιαζαν υπέροχα στα παστέλ φορέματα τους και ενθουσίασαν τον κόσμο καθώς θύμιζαν συμμορία από super models που ήρθαν για να κατακτήσουν τον κόσμο…. Και ας το παραδεχτούμε αλήθεια είναι.

Παρόλο που το MET Gala έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό, η γνωστή εταιρία ρούχων αποφάσισε να βγάλει τώρα σε δημοπρασία τα φορέματα που φορέθηκαν από τα διάσημα μοντέλα την συγκεκριμένη βραδιά. Τα φορέματα θα βγουν σε auction στο eBay στις 27 Νοεμβρίου και τα χρήματα που θα μαζευτούν θα δωριθούν για κοινωφελείς σκοπούς, στο Fashion Targets Breast Cancer.

Είσαι έτοιμη να ποντάρεις για καλό σκοπό;