Χριστούγεννα: Η οικονομική glamorous συλλογή των Bershka για να δείχνεις σέξι στις γιορτές

Εδώ στο #FollowMe έχουμε σκοπό να δείχνουμε σούπερ σέξι φέτος, εσύ;
Χριστούγεννα: Η οικονομική glamorous συλλογή των Bershka για να δείχνεις σέξι στις γιορτές



Αν λατρεύεις τα μαύρα dark looks με μικρές δόσεις glamour όπως λεπτομέρειες από διαφάνεια, δαντέλα και πούλιες τότε έχουμε την ιδανική συλλογή για σένα. Ξέρουμε ότι φέτος τις γιορτές θέλεις να δείχνεις αψεγάδιαστη χωρίς να χρειαστείς να ξοδέψεις πολλά λεφτά για αυτό το λόγο σου προτείνουμε να ρίξεις μία ματιά –και δύο και τρεις- στη χριστουγεννιάτικη συλλογή των Bershka για τα γιορτινά βράδια.

Το αγαπημένο brand του νεαρόκοσμου, έχει κομμάτια για κάθε γούστο και κάθε στυλ για όσες κοπέλες θέλουν να αισθάνονται sexy σε κάθε τους εμφάνιση. Διάλεξε ανάμεσα στα υπέροχα βελούδινα φορέματα, τις bodycon γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα, τα μεγάλα σκουλαρίκια που είναι must για φέτος και τα παπούτσια με glitter και τρουκς.

Τα Bershka είναι γνωστά για την μεγάλη ποικιλία σε κορμάκια που διαθέτουν κάθε σεζόν και φέτος η glamorous εκδοχή τους μας έχεις ξετρελάνει, Φόρεσε το κορμάκι με τις μεταλλικές κεντημένες χάντρες και συνδύασε το με μία ψηλόμεση midi φούστα με έντονα prints και ένα ζευγάρι ψηλές γόβες.