Φόρεσε σορτσάκια και το χειμώνα όπως η Σάσα Σταμάτη

Ήρθε η ώρα να δείξεις και εσύ τα καλλίγραμμα πόδια σου.
Φόρεσε σορτσάκια και το χειμώνα όπως η Σάσα Σταμάτη



Εδώ στο #FollowMe σου δίνουμε εναλλακτικές για το πώς θα φορέσεις τα αγαπημένα σου ρούχα, όλες τις εποχές και για το πώς θα δώσεις χρώμα στο καθημερινό, άτονο στυλ. Αυτή τη φορά ήρθε η ώρα για τα ψηλόμεσα σορτσάκια να γνωρίσουν την δόξα που τους αρμόζει.

Τα ψηλόμεσα υφασμάτινα και μη σορτσάκια είναι η τέλεια εναλλακτική στις μίνι φούστες και πολλές φορές μπορούν να δώσουν ακόμα πιο σικ αποτέλεσμα αν φορεθούν σωστά. Σίγουρα θαυμάζουμε το γεγονός ότι η Σάσα Σταμάτη, δοκίμασε να φορέσει το δικό της σορτσάκι χωρίς καλσόν, δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της, όμως το κρύο των τελευταίων ημερών μας θέλει κάτι παραπάνω από ζεστές. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι θα κρυώσουμε αν αποφασίσουμε να φορέσουμε ψηλόμεσο σορτσάκι, καθώς μπορούμε είτε να το συνδυάσουμε με μία ψηλή μπότα μέχρι το γόνατο ή φορώντας ζεστές κάλτσες στο ίδιο μήκος έτσι ώστε να κρατάς τα πόδια σου ζεστά στο μεγαλύτερο μέρος τους.

Αν επιλέξεις ένα μονόχρωμο σορτσάκι μπορείς να το ταιριάζεις με ένα πουά καλσόν, ενώ ταιριάζει το ίδιο τέλεια με flat παπούτσια όσο και με ankle boots με ψηλό τακούνι. Συνδύασε το σορτσάκι σου στο γραφείο με ένα μεσάτο πουκάμισο και opaque καλσόν ή με κοντό πουλοβεράκι και brogues στην απογευματινή σου βόλτα.