Φέτος θα κάνουμε online shopping την Black Friday

Είσαι έτοιμη να δώσεις fashion μάχη;
Φέτος θα κάνουμε online shopping την Black Friday



Τι και είναι μία από τις πιο σημαντικές μέρες στην ζωή μίας αμερικανίδας fashionistas, τι και αν εμείς στην χώρα μας δεν γιορτάζουμε την Ημέρα των Ευχαριστιών, πρόκειται για μία ιδανική ευκαιρία για αν εκμεταλλευτούμε τις σαρωτικές εκπτώσεις που έρχονται.

Γιατί όταν μιλάμε για εκπτώσεις την Back Friday, εννοούμε διάλυση τιμών, σκηνές από κλασικές αμερικάνικες ταινίες όπου οι πρωταγωνιστές κάνουν camping έξω από την είσοδο των καταστημάτων και κλασικά στιγμιότυπα με μέλλουσες νύφες να ουρλιάζουν πάνω από φτηνά νυφικά. Όλα αυτά είναι η Μαύρη Παρασκευή… όχι εδώ σε εμάς αλλά στην Αμερική, γιατί εμείς φέτος θα ψωνίσουμε στην Black Friday online, κάτω από το παπλωματάκι μας –καθότι και πολύ κρύο σήμερα κορίτσια- στην ησυχία του σπιτιού μας.

Το «όποια προλάβει, πρόλαβε» βέβαια ισχύει και στο online shopping αλλά όταν ανακαλύψεις τις απίστευτες εκπτώσεις που θα εφαρμόσουν όλα τα αγαπημένα μας online καταστήματα φέτος, θα καταλάβεις το γιατί.

Πιο πολύ από κάθε χρονιά φέτος οι εταιρείες ρούχων και αξεσουάρ, υπόσχονται εκπτώσεις μέχρι και 70%, σε όλα τους τα είδη –ναι, ναι καλά διάβασες- με στόχο να προσελκύσουν ακόμα περισσότερους αγοραστές από ποτέ.

Για να είσαι καλά ενημερωμένη να ξέρεις ότι αν επιθυμείς να αγοράσεις βιβλία ή άλλα σπάνια μικροπράγματα το Amazon.com, δήλωσε ότι σε κάποια αντικείμενα του θα έχει έκπτωση μέχρι και 80%!

Αν αναζητάς μοδάτα ρούχα σε καλές τιμές –και δεν είσαι η μόνη- μπες στα αγαπημένα σου Online shops, Asos.com, American Apparel, Topshop, Outnet.com, έχουν αφήσει υπονοούμενα στα accounts τους στα social media, να περιμένουμε τις καλύτερες εκπτώσεις των τελευταίως χρόνων.

Στην επίσημη σελίδα Blackfriday.com μπορείς να βρεις όλες τις μάρκες που έχουν δημοσιεύσει ήδη της διαφημίσεις τους –οι επόμενες έρχονται εντός των ημερών- και να διαλέξεις αυτή που σε ενδιαφέρει. Ξέρουμε, ξέρουμε… πρόκειται για ένα χάος διαφημίσεων και εταιρειών αλλά αυτό είναι και το σκεπτικό της συγκεκριμένης μέρας. Πάντως οι πιο δημοφιλείς εταιρείες αυτή τη στιγμή, είναι οι Target, Amazon, Sears, Kohl’s, Macy’s και Dell. Όπως καταλαβαίνεις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα καταναλωτικών αγαθών και μας δίνουν και μία εικόνα από τα ποσά που ξοδεύονται τη συγκεκριμένη μέρα.

Εμείς πάντως θα σταθούμε στο ύψος μας και σου προτείνουμε να μην κάνεις απερίσκεπτες αγορές –φτηνά μεν τα ρούχα αλλά δεν χρειάζεται να τα πάρουμε και όλα- και κυρίως φρόντισε να μην παραγγείλεις βαριά αντικείμενα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, γιατί θα βρεθείς να πληρώνεις μία περιουσία στο τελωνείο.

Επίλεξε από τώρα τι θες να αγοράσεις και αποθήκευσε την λίστα σου έτσι ώστε να είσαι έτοιμη να προλάβεις την Παρασκευή.

Τι κάθεσαι λοιπόν, άρχισε να ακονίζεις την πιστωτική σου κάρτα και ετοιμάσου για την online μάχη που θα δοθεί…