Χριστούγεννα:Tα αγαπημένα μας παπούτσια για τις γιορτές από το νέο e-shop της MIGATO

Άλλο ένα brand που μπήκε στις online shopping λίστες μας!
Χριστούγεννα:Tα αγαπημένα μας παπούτσια για τις γιορτές από το νέο e-shop της MIGATO



Ένα ακόμα ελληνικό brand στο χώρο της ένδυσης και των υποδημάτων, απόκτησε το ολόδικο του online κατάστημα. Μπαίνοντας στο migato.gr μπορείς να δεις την χειμερινή συλλογή του ελληνικού brand, να αποκτήσεις τα νέα σχέδια της σεζόν και να ανακαλύψεις μοναδικές προσφορές από τη γυναικεία, ανδρική, παιδική συλλογή υποδημάτων και αξεσουάρ.

Η νέα online εικόνα της MIGATO, ενισχύει ακόμη περισσότερο την ανανέωση του brand, το οποίο επιθυμεί πλέον να γίνει ακόμα πιο αγαπητό στα νεανικά κοινά και η συλλογή του για το χειμώνα 2014-2015 το αποδεικνύει. Έντονα χρώματα, ρετρό και σέξι σχέδια, θα κάνουν τις γάμπες σου να τραβήξουν τα βλέμματα.  Εμείς πάντως ξεχωρίσαμε τις κατακόκκινες γόβες, οι οποίες θα ταιριάζουν τέλεια με το μικρό μαύρο φόρεμα που θα φορέσουμε στο ρεβεγιόν και τα animal print μποτάκια που θα δώσουν άλλον αέρα στα skinny jeans μας –ναι, όπως κατάλαβες είμαστε έτοιμες για αγορές!

 Η αποστολή για αγορές άνω των 30€, καθώς και οι επιστροφές, είναι δωρεάν για παραγγελίες εντός Ελλάδας, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα πληρωμής τόσο με κάρτα, όσο και με PayPal και αντικαταβολή. Αποστολές πραγματοποιούνται επίσης και σε πολλές χώρες του εξωτερικού, με παράδοση εντός λίγων ημερών.