Ώρα να ψωνίσουμε τη festive συλλογή των Kate Spade παρέα με την Anna Kendrick (video)

Η αγαπημένη κωμική ηθοποιός σε ένα fashion ρόλο.
Ώρα να ψωνίσουμε τη festive συλλογή των Kate Spade παρέα με την Anna Kendrick (video)



H υπέροχη κωμική ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην χριστουγεννιάτικη καμπάνια των Kate Spade, δίνοντας το quirky στυλ της στα υπέροχα formal festive ρούχα του αμερικάνικου brand.

Η φωτογράφηση θυμίζει glamour βραδιά στο καζίνο ενώ το video για την προώθηση της καμπάνιας δεν είναι παρά ένα τέλειο τέχνασμα για να μπεις σε χριστουγεννιάτικο mood. Η Anna κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης ενώ μόλις έχει ψωνίσει από τα καταστήματα των Kate Spade όταν συνειδητοποιεί ότι ξέχασε τα κλειδιά του σπιτιού της – σημαίνει και στα καλύτερα κορίτσια. Περιμένοντας να τις ανοίξουν και με μόνη παρέα το σκύλο της, η Anna καταπολεμεί την βαρεμάρα, φορώντας τα ρούχα που αγόρασε… κάτι απόλυτα λογικό… και εμείς το ίδιο θα κάναμε Kendrick. Το video τελειώνει με πολύ έξυπνο τρόπο και έχει ήδη μπει στα αγαπημένα μας για αυτή τη σεζόν.

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή του brand είναι υπέροχη, φανταχτερή και glamorous, ότι απαιτεί δηλαδή το κλίμα των γιορτών. Εμείς πάντως λατρέψαμε τις marry jane γόβες, γεμάτες στρας και πούλιες –τι άλλο θα μας άρεσε δηλαδή- και τα έχουμε ήδη βάλει στη λίστα για τον Αϊ-Βασίλη.