ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Σκέφτεσαι να πας στο ρεβεγιόν με flat… γιατί όχι;

Μάθε πως θα δείχνεις glamolous με flat στις γιορτές.
 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Σκέφτεσαι να πας στο ρεβεγιόν με flat… γιατί όχι;



Ένας από τους λόγους που περιμένεις με αγωνία το ρεβεγιόν –εκτός από το φόρεμα που έχεις βάλει στο μάτι να αγοράσεις- είναι να φορέσεις τα πανύψηλα heels σου. Ξέρεις αυτά που δεν μπορείς να φοράς συχνά, αφενός γιατί είναι αρκετά ψηλά και αφετέρου γιατί είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστα για να φορεθούν στις καθημερινές σου βόλτες.

Αλλά υπάρχουν και αυτές που βρίσκουν τα party heels εντελώς άβολα, κουράζονται εύκολα, δύσκολα μπορούν να ισορροπήσουν σε 15 πόντους παπούτσι και κυρίως σκοπεύουν να περάσουν όλοι τη γιορτινή βραδιά χορεύοντας. Με λίγα λόγια, υπάρχει ένα μεγάλο φανατικό κοινό των flat παπουτσιών, το οποίο φέτος δεν πρόκειται να μείνει δυσαρεστημένο.

Με τις περισσότερες «party συλλογές», για τα φετινά Χριστούγεννα, των brands να έχουν ήδη κυκλοφορήσει, παρατηρούμε ότι σιγά-σιγά βγαίνουν στην αγορά όλο και περισσότερα ιδιαίτερα flat παπούτσια, με πρωτότυπα σχέδια, glitter, τρουκς ή μεταλλικές λεπτομέρειες. Πρόκειται για μπαρέτες, slip ons και brogues, που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από την αίγλη των πιο ψηλών τακουνιών, ενώ κάποιες φορές μπορεί να κάνουν το look σου να δείχνει ακόμα πιο μοναδικό.