Dream Shopping: H Resort 2015 συλλογή της Mary Katrantzou είναι διαθέσιμη online

Η πολύχρωμη συλλογή που θα θέλαμε να είχαμε στην ντουλάπα μας.
Dream Shopping: H Resort 2015 συλλογή της Mary Katrantzou είναι διαθέσιμη online



H νέα κοριτσίστικη resort συλλογή της Mary Katrantzou είναι πλέον διαθέσιμη μέσα από το online shop του brand και η σχεδιάστρια στοχεύει για μία ακόμα φορά να μας ενθουσιάσει με τα πρωτότυπα prints της, αυτή τη φορά σε παστέλ αποχρώσεις.

Όπως αναφέρεται  και στην επίσημη σελίδα του οίκου, φέτος όλα έχουν να κάνουν με τα γράμματα, ακόμα και οι ονομασίες των δημιουργιών της νεαρής σχεδιάστριας A-line, S-bend, V-neck, έχουν μέσα τους όλα τα γράμματα του λατινικού αλφαβήτου, όπως και τα εν λόγω print της συλλογής. Τα τυπογραφικά σχέδια, συνοδεύουν, οι έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί, τα brocades και τα jacquards, οι glitter και σιφόν λεπτομέρειες και φυσικά το αγαπημένο υλικό κάθε γυναίκας, η δαντέλες από τούλι.

Τα χρώματα μπορεί να είναι παστέλ και ιδιαίτερα «χαρούμενα», έχουν επιλεγεί έτσι ώστε να κάνουν έντονες χρωματικές αντιθέσεις, συμπεριλαμβανομένου του παστέλ ροζ με το νέον κίτρινο, του μανταρινί με το βιολετί και το χρώματος της μέντας με το έντονο κόκκινο χρώμα.

Όπως σου έχουμε πει πολλές φορές εδώ στο #FollowΜε, τις επόμενες σεζόν, τα πάντα θα έχουν να κάνουν με το χρώμα για αυτό άρχισε την colorful εξάσκηση από τώρα!