Χριστούγεννα: Τα Karen Walker γυαλιά που θα ζητήσεις από τον Αι-Βασίλη

To γνωστό brand έχει γενέθλια και το γιορτάζει με μία glamorous συλλογή,
Χριστούγεννα: Τα Karen Walker γυαλιά που θα ζητήσεις από τον Αι-Βασίλη



Το γνωστό νεοϋορκέζικο brand κλείνει 10 χρόνια του στο χώρο των γυαλιών ηλίου και το γιορτάζει με μία συλλογή γεμάτη υπέροχα σχέδια που έχει ως σκοπό να κάνει το πρόσωπο σου να λάμψει και να ξεχωρίζει. Τα σχέδια βασίστηκαν σε κλασικά μοτίβα της Karen Walker τα οποία παρουσιάστηκαν στην πιο glamorous και χρυσή εκδοχή τους, μοντέλα τα οποία έχουν φορέσει celebrities μεταξύ άλλων και η Scarlet Johansson. 

Ό,τι πρέπει για τις γιορτές δηλαδή!

Η συλλογή ονομάζεται «Celebrate» και κατασκευάστηκε με μία καινούρια, μοναδική τεχνική κατά την οποία ο χρυσός μεταλλικός σκελετός ο οποίος είναι εγκιβωτίζεται με ευκρινή, καθαρή εποξειδική ρητίνη.

Αυτό που κάνει τις δημιουργίες των Karen Walker ξεχωριστές είναι το γεγονός ότι καταφέρουν να σε κάνουν να φαίνεσαι cool και stylish, χωρίς να προσπαθείς ιδιαίτερα… αυτή η effortless αισθητική που όλες ψάχνουμε στα ρούχα και στα αξεσουάρ μας. Οι δημιουργίες δίνουν έμφαση πολύ στα χρώματα και την τις έντονες αντιθέσεις, όπως ο συνδυασμός ανδρικών και γυναικείων στοιχείων, πολυτέλεια και μη, κουστουμαρισμένων και άνετων ρούχων, σκοτεινών σέξι κομματιών και άκρως κοριτσίστικων λεπτομερειών.