Η capsule collection της Lindsay Lohan που θα θέλουν οι άντρες

H συνεργασία της Lindsay Lohan με την Civil Clothing που μας ξάφνιασε.
Η capsule collection της Lindsay Lohan που θα θέλουν οι άντρες



H Lindsay Lohan, συνεργάστηκε με το γνωστό streetwear brand από το Los Angeles, Civil Clothing για την δημιουργία μίας capsule συλλογής.

Η συλλογή έχει το όνομα «My Addiction» και αποτελείτε από πέντε κομμάτια για την αντρική συλλογή του brand -ναι καλά το διάβασες- αποτελούμενα από graphic jersey μπλουζάκια, t-shirts, baseball shirts και αξεσουάρ για το κεφάλι, όλα σε μαύρο και λευκό χρώμα.

Σίγουρα η επιλογή της Lidsay να δημιουργήσει μία αντρική συλλογή δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε. Το ίδιο βέβαια θα πρέπει να ισχύει και για το όνομα της συλλογής, το οποίο είναι αρκετά αμφίβολο, δεδομένο του γεγονότος ότι η νεαρή ηθοποιός είχε προβλήματα με τον εθισμό της σε παράνομες ουσίες και αλκοόλ στο παρελθόν.

Το βασικό χαρακτηριστικό της συλλογής είναι το γραφικό «Lohan» και φωτογραφίες της ίδιας της ηθοποιού πάνω στις δημιουργίες της, καθώς και το νούμερο 86, το οποίο πιθανότατα αναφέρετε στην ημερομηνία γέννησης της ηθοποιού.. Η κολεξιόν με την Civil Clothing, θα κυκλοφορήσει στις 12 Δεκεμβρίου και θα είναι διαθέσιμη στο αγαπημένο online store των fan του skate, PacSun. Να σου θυμίσουμε ότι στο ίδιο ηλεκτρονικό κατάστημα, υπήρχαν διαθέσιμα και τα ρούχα των αδερφών Jenner.