Το ροζ παλτό της Kate Middleton που έχει γίνει viral στα social media

Το ροζ και οι αποχρώσεις του θα γίνουν το αγαπημένο σου χρώμα.
Το ροζ παλτό της Kate Middleton που έχει γίνει viral στα social media



Τι έχουμε πει, ό,τι φοράει η Kate Middleton γίνεται μόδα ακόμα και τις φορές που επιλέγει κάτι λίγο παραπάνω ακριβό από ότι συνήθως. Εντάξει ίσως το Mulberry παλτό της να μην είναι και ότι πιο προσιτό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς και εσύ να συμμετέχεις στην ροζ εμμονή των social media και περιοδικών μόδας.

Το ροζ είναι ένα αρκετά παρεξηγημένο χρώμα, αφού έχει συνδυαστεί με πιο μικρές ηλικίες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να δείχνεις σικ και κομψή, ακόμα και αν είσαι ενήλικας. Εξάλλου η Kate είναι η glamorous απόδειξη ότι αυτό ισχύει αλλά ακόμα και αν το σχεδόν neon ροζ παλτό της σε τρομάζει, υπάρχουν πολλά άλλα παλτό σε πιο απαλές και pastel αποχρώσεις τα οποία μπορούν να σου προσφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Σίγουρα ο καλύτερος συνδυασμός για να φορέσεις το ροζ δεν είναι άλλος από το μαύρο και το γκρι, κυρίως γιατί πρόκειται για ένα χρώμα που σου δίνει τη δυνατότητα να φωτίσεις μουντά σύνολα, ακόμα και αν δεν είσαι θαυμάστρια των έντονων αποχρώσεων. Ένα απλό μαύρο φόρεμα, ένα opaque σκούρο καλσόν και μαύρες γόβες χρειάζονται ένα χρώμα σαν το ροζ και τις αμέτρητες αποχρώσεις του για αναδειχθούν.