Το μικρό μυστικό της Olivia Palermo για να οργανώσεις τα ψώνια της τελευταίας στιγμής

Τι δώρο θα κάνεις στις φίλες της το γνωστό fashion icon;
Το μικρό μυστικό της Olivia Palermo για να οργανώσεις τα ψώνια της τελευταίας στιγμής



Ακόμα και ένα fashion icon όπως η Olivia Palermo χρειάζεται οργάνωση και πλάνο για να οργανώσει τα ψώνια των γιορτών. Προφανώς και όλες έχουμε βρεθεί στη θέση του να ψάχνουμε τελευταία στιγμή τα δώρα των φίλων μας, περιμένοντας στην ουρά για το ταμείο για ώρες, ασφυκτιώντας από τον κόσμο στα γεμάτα εμπορικά και καταλήγοντας να αγοράσουμε κάτι το οποίο δεν θέλαμε στην πραγματικότητα, πολύ απλά γιατί «δεν αντέχαμε ανάμεσα σε τόσο κόσμο».

Κάθε φορά καταλήγουμε να βάζουμε στόχο με τον εαυτό μας να είμαστε πιο οργανωτικές, την επόμενη φορά που θα πάμε για ψώνια και επειδή η εκπτωτική περίοδος δεν είναι και πολύ μακριά, οι συμβουλές της Olivia Palermo, ίσως μας βοηθήσουνε να βάλουμε μυαλό.

«Αν δω κάτι μέσα στη χρονιά, το οποίο πιστεύω ότι θα ταίριαζε σε κάποιο δικό μου, το αγοράζω εκείνη τη στιγμή χωρίς να περιμένω να έρθουν οι γιορτές για να κάνω τα δώρα μου» αναφέρει στο περιοδικό InStyle το αγαπημένο μας fashion icon. «Τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, μέσα στον πανικό δεν είναι και η καλύτερη ιδέα».

Σίγουρα τα ξαφνικά δώρα στους φίλους είναι τα πιο όμορφα και τα πιο ξεχωριστά, όχι μόνο επειδή είναι ένα ευχάριστο ξάφνιασμα αλλά και επειδή δείχνεις ότι τους σκέφτεσαι κάθε στιγμή. Αν όμως θες οπωσδήποτε να αγοράσεις δωράκια στους δικούς σου στις γιορτές, κατέγραψε ότι βλέπεις κατά τη διάρκεια του έτους σε μία λίστα στο κινητό του έτσι ώστε να έχεις πολλές επιλογές έτοιμες για να διαλέξεις.

Και αν ψάχνεις το δώρο που θα κάνει η Olivia στις φίλες της, δεν είναι άλλη από την makeup κασετίνα των Charlotte Tilbury, καλλυντικά που μπορείς να βρεις και στο online κατάστημα Net-a-porter.