Το αγαπημένο fashion κομμάτι της Emma Stone το έχεις και εσύ στην ντουλάπα σου!

Μην ξεχνάς ότι ακόμα και τα πιο απλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου μπορούν να σου δώσουν πολύ στιλάτες εμφανίσεις.
Το αγαπημένο fashion κομμάτι της Emma Stone το έχεις και εσύ στην ντουλάπα σου!



Μπορεί συνήθως να κρύβεται από τους παπαράτσι κάτω από τα τεράστια κασκόλ της αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι street style εμφανίσεις της Emma Stone, είναι ότι και οι αντίστοιχες red carpet: απλά υπέροχες.

Στην προσωπική της ζωή δεν την βλέπουμε συχνά να φοράει glamorous κομμάτια και επιλέγει φούστες και φορέματα κυρίως το καλοκαίρι. Αντιθέτως, αντιμετωπίζεις το κρύο της Νέας Υόρκης όπου ζει, με skinny παντελόνια που αναδεικνύουν τα μακριά πόδια της.

Η Emma είναι ένα απλό κορίτσι σαν εμάς και για αυτό το λόγο το αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα της δεν είναι άλλο από τα πάντα βολικά, denim παντελόνια.

Τα jeans μπορεί να τα παραμελούμε συχνά ως βαρετά και συνηθισμένα αλλά ξεχνάμε ότι μπορούν να αποτελέσουν έναν ιδανικό καμβά για να παίξεις με παράξενα παπούτσια και tops ή απλά να νιώθεις όμορφη τις μέρες που δεν έχεις όρεξη για glamorous εμφανίσεις.

Φόρεσε ένα sequin λαμπερό τοπ, με ένα ζευγάρι ψηλά ankle boots και το τζιν παντελόνι σου και αμέσως θα έχεις ένα stylish outfit με τον αέρα της Emma.