Τα σουτιέν που χρειάζεται κάθε γυναίκα (έρευνα αγοράς)

Νιώσε σέξι με την σωστή υποστήριξη.
Τα σουτιέν που χρειάζεται κάθε γυναίκα (έρευνα αγοράς)



Σου έχουμε μιλήσει πολλές φορές εδώ στο #FollowMe για την σημασία του σωστού σουτιέν, το οποίο θα σε ωφελήσει όχι μόνο αισθητικά αλλά η σωστή στήριξη θα σε κάνει να κρατά το σώμα σου πιο στητό και θα μειώσει προβλήματα λόγω αυχενικού συνδρόμου.

Προφανώς και το σωστό σουτιέν θα αλλάξει τον τρόπο που εφαρμόζουν τα ρούχα πάνω σου, δεν θα ξεχωρίζει άσχημα μέσα από τα t-shirt σου, δεν θα σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα όταν ξεπροβάλει το στήθος σου μέσα από τα bandeau top σου το καλοκαίρι και κυρίως θα το κάνει να δείχνει σέξι, χωρίς να είναι πρόστυχο.

Βέβαια, δεν μπορεί ένα και μοναδικό σουτιέν να τα κάνει όλα αυτά. Χρειάζεται να έχει πέντε βασικούς τύπους σουτιέν στην ντουλάπα σου, που θα κάνουν το στήθος σου να δείχνει υπέροχο ό,τι και να φορέσεις.

Το σουτιέν για τα t-shirt

Εφαρμόζει τέλεια σε t-shirt με V και στρογγυλή λαιμόκοψη, είναι βαμβακερό, χωρίς περιττή διακόσμηση, συνήθως μονόχρωμο και το cup του καλύπτει το στήθος σου ολόκληρο για τέλεια εφαρμογή.

Το σουτιέν balconette

Είναι ακριβός αυτό που λέει το όνομα του. Το σχήμα του σε γράμμα U, θυμίζει μπαλκόνι και η ίσια γραμμή του καλύπτει το μισό σου στήθος. Είσαι σέξι και κάνει το στήθος σου να δείχνει υπέροχο με βαθύ ντεκολτέ.

Το σουτιέν χωρίς μπανέλα

Ταιριάζει περισσότερο σε μικρά στήθη και τα τριγωνικά cups του, στηρίζουν το μπούστο σου χωρίς να αισθάνεσαι την πίεση από τις μπανέλες, τις οποίες πολλές γυναίκες απεχθάνονται.

Ταιριάζει για τις μέρες που θες να αφήσεις το στήθος σου να ξεκουραστεί αλλά και η εκδοχή του από δαντέλα είναι ιδανική για να διακρίνεται διακριτικά μέσα από τα αμάνικα top σου το καλοκαίρι.

Το σουτιέν με ενίσχυση

Θέλεις να βάλεις βαθύ ντεκολτέ αλλά ντρέπεσαι ότι το στήθος σου ίσως δείχνεις «λίγο». Για αυτό το λόγο υπάρχουν τα σουτιέν με μαξιλαράκι για έξτρα ενίσχυση σε V ντεκολτέ. Αν έχεις μεγάλο στήθος και θες να το τονίσεις περισσότερο, πρέπει να προσέξεις να βρεις το κατάλληλο μέγεθος που θα ταιριάζει ιδανικά στο μπούστο σου, χωρίς να το «φουσκώνει» υπερβολικά.

Το σουτιέν μπούστο

Τώρα που είναι τόσο trend τα ημιδιάφανα tops χρειάζεσαι ένα σουτιέν που να σε κάνει να δείχνεις σέξι και stylish ταυτόχρονα. Το συγκεκριμένο σουτιέν είναι κάτι ανάμεσα σε σουτιέν και κορμάκι πράγμα που θα κάνει το στήθος σου να φαίνεται σέξι κάτω από το διάφανο πουκάμισο σου αλλά ταυτόχρονα η στενή του γραμμή θα σμιλεύσει και τον κορμό σου.