Βασίλισσα Letizia και Δούκισσα του Cambridge: τα πιο σικ παλτό των γαλαζοαίματων

Εσύ τι θα επέλεγες, κόκκινο ή γαλάζιο παστέλ;
Βασίλισσα Letizia και Δούκισσα του Cambridge: τα πιο σικ παλτό των γαλαζοαίματων



Δύο από τις στιλάτες γαλαζοαίματες δοκίμασαν δύο από τα πιο hot χρώματα για τη φετινή χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε φυσικά για πανωφόρια και τα δύο trend που αγαπήσαμε περισσότερο φέτος, τα παστέλ χρώματα και το έντονο, λαμπερό κόκκινο χρώμα.

Και τα δύο χρώματα ταιριάζουν ιδανικά στις μελαχρινές Βασίλισσα Letizia και Kate Middleton, ενώ το κόκκινο φοριέται κυρίως με σκουρόχρωμα σύνολα ώστε να γίνει το κυρίαρχο κομμάτι του look σου, το απαλό γαλάζιο έρχεται να ολοκληρώσει ένα look με έντονα prints ή statement κομμάτια.

Φόρεσε το κατακόκκινο παλτό σου στο γραφείο, με ένα chino παντελόνι και ένα αέρινο πουκάμισο σε σκούρα ή ουδέτερα χρώματα. Αν διαλέξεις ένα παλτό με ζώνη όπως αυτό τη Letizia, τότε μπορείς να αντικαταστήσεις την ζώνη του παλτού με μία δερμάτινη μαύρη δημιουργώντας έτσι το δικό σου ξεχωριστό στυλ.

Σου προτείνουμε να φορέσεις το baby blue παλτό σου στη βόλτα, συνδυασμένο με ένα μίνι φόρεμα σε floral prints Και ένα ζευγάρι γόβες σε σκούρο μπλε χρώμα, ώστε να δένουν ιδανικά με την απαλή γαλάζια απόχρωση.