White sneakers: Το απόλυτο trend της σεζόν (ρεπορτάζ αγοράς)

Η μανία των αθλητικών παπουτσιών σε λευκό χρώμα εξαπλώνεται με απίστευτο ρυθμό. Εσύ θα μείνεις εκτός κούρσας;
White sneakers: Το απόλυτο trend της σεζόν (ρεπορτάζ αγοράς)



Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι τα αθλητικά παπούτσια έχουν κλέψει τις εντυπώσεις το τελευταίο χρόνο έχοντας ως αρχηγό στην κούρσα αυτή οτιδήποτε σε λευκή απόχρωση. Από το επαναλανσάρισμα των Stan Smith μέχρι το γεγονός ότι όλοι οι μεγάλοι οίκοι υπογράφουν πια σειρές με αθλητικές παπούτσια σε κάθε collection επισφραγίζουν αυτή την αίσθηση. Aπό την Kate Moss μέχρι την Alessandra Ambrosio κι από τη Chiara Ferragni μέχρι τη δική σου προσωπική γκαρνταρόμπα όλα συνηγορούν ότι τα λευκά αθλητικά παπούτσια είναι must-have. 

Κι αν καθίσεις και τσεκάρεις όλες τις εμφανίσεις που σου προανέφερα μέχρι τη δική σου προσωπική εμπειρία που σε οδήγησε στο ταμείο με ένα κουτί λευκά αθλητικά παπούτσια συνειδητοποιείς ότι τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο να τα συνδυάσεις. Αν ρωτάς εμένα προσωπικά θεωρώ ότι τα skinny jeans είναι το άλλο τους μισό όπως επίσης και τα boyfriend jeans. Το έχω δει όμως φορεμένο και με αντρικό παντελόνι και μου αρέσει εξίσου. Το έχω δει και με αντρικό κοστούμι στην Kate Moss και το έχω λατρέψει. Στην Εβδομάδα Μόδας έχω δει τις διάφορες fashion bloggers να κυκλοφορούν με αθλητικά και pencil φούστα και έχω εκπλαγεί πολύ ευχάριστα. Προσωπικά τα έχω φορέσει με πλισέ φούστα όπως επίσης και με ένα αέρινο μίντι φόρεμα και η αλήθεια είναι ότι ταίριαζε αρκετά. 

Όπως και να τα συνδυάσεις τα λευκά αθλητικά παπούτσια δείχνουν  να έχουν βρει τον μαγικό τρόπο να προσαρμόζονται και να ταιριάζουν με τα πάντα. Ίσως γιατί μας φέρνουν μια γλυκιά νοσταλγία από τα μαθητικά μας χρόνια και ασυνείδητα κάνεις τα πάντα για να τα χωρέσεις στην καθημερινότητά σου.