Το κόκκινο φόρεμα που θα ξετρελάνει το Βαλεντίνο σου

Το κόκκινο είναι το χρώμα των ημερών γι'αυτό κι αναζητήσαμε τα πιο εντυπωσιακά φορέματα στο χρώμα του πάθους ειδικά για τη Γιορτήτων Ερωτευμένων
Το κόκκινο φόρεμα που θα ξετρελάνει το Βαλεντίνο σου



Αν με ρωτάς προσωπικά αν πιστεύω στην Ημέρα των Ερωτευμένων θα σου πω όχι. Πιστεύω όμως ακράδαντα στις καλές αφορμές για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα κι από τα συνηθισμένα. Δεν πιστεύω ότι με ένα δώρο από τη μεριά του αυτή την ημέρα θα επισφραγίσουμε αυτό που ξέρουμε ότι ισχύει μεταξύ μας αλλά θα μου φτιάξει τη διάθεση - γι'αυτό και το περιμένω. Πιστεύω επίσης, στο ότι αυτή την ημέρα είναι ωραίο να κυκλοφορείς με ένα κόκκινο κραγιόν ή ένα κατακόκκινο φόρεμα για να τονίσεις τη θηλυκότητά σου και να τον κάνεις να σε δει με άλλο μάτι. Γι'αυτό κι επειδή το κόκκινο κραγιόν το βλέπει συχνά-πυκνά επάνω στα χείλη μου είπα φέτος να κάνω τη διαφορά και να επενδύσω σε ένα κόκκινο φόρεμα.

Στην προσπάθειά μου αυτή δεν έψαξα αποκλειστικά για τη δική μου προσωπικότητα και το δικό μου σωματότυπο αλλά σκέφτηκα λίγο πιο δημοκρατικά. Έτσι λοιπόν, βρήκα υπέροχα, φλογερά κόκκινα φορέματα που θα ενθουσιάσουν και την πιο μίνιμαλ φίλη μου. Αναζήτησα γραμμές που θα κολακέψουν κι εσένα που οι καμπύλες είναι το σήμα κατατεθέν σου. Βρήκα φορέματα που φοριούνται αποκλειστικά με ψηλά τακούνια για εσένα που είσαι λάτρης αυτών αλλά και επιλογές που μπορούν να ταιριάξουν τέλεια με τα αγαπημένα σου sneakers γιατί είσαι εναλλακτικό τυπάκι. 

Συμπέρασμα; Γιορτάστε την αυτήν την ημέρα με όποιον τρόπο αρκεί να το κάνεις με στυλ και ένα εντπωσιακό κόκκινο φόρεμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου! Happy Valentine's Day ακόμη κι αν βγεις για τσάι με τις φίλες σου!