Ροζ: το χρώμα που λατρεύουμε να φοράμε (ρεπορτάζ αγοράς)

Αν δεν έχεις συμπεριλάβει ακόμη στο στιλιστικό σου ρεπερτόριο την παστέλ εκδοχή του ροζ ήρθε η ώρα να το κάνεις
Ροζ: το χρώμα που λατρεύουμε να φοράμε (ρεπορτάζ αγοράς)



Το παστέλ εκδοχή ροζ είναι παντού! Το φοράμε στις faux fur γούνες, το βλέπουμε στα πρώτα ανοιξιάτικα φορέματα, ντύνει τα αγαπημένα μας αθλητικά. Αν δεν το έχεις συμπεριλάβει ήδη στο στιλιστικό σου ρεπερτόριο μπορείς να κάνεις την αρχή επενδύοντας αρχικά σε ορισμένα ροζ αξεσουάρ! 

Το απαλό ροζ ταιριάζει πολύ με το καφέ, το μπεζ αλλά και το μαύρο αν στοχεύουμε σε έναν πιο αντιφατικό στυλιστικό συνδυασμό. Εννοείται ότι φοριέται με την ίδια ευκολία τόσο πρωΐ όσο και βράδυ κι αυτό θα το διαπσιτώσεις κι εσύ. Ένα perforated μίνι φόρεμα συνδυασμένο με biker jacket και μποτάκια αποτελεί ιδανικό και super stylish συνδυασμό για τις πρωινές σου βόλτες ενώ μία σατέν ζιπ κιλότ με ψηλοτάκουνα πέδιλα θα απογειώσει τη βραδινή σου έξοδο. 

 Αν θεωρείς ότι το παστέλ ροζ πολύ girly για εσάς, τότε δοκίμασε να κρατήσεις ένα statement clutch σε αυτή την απόχρωση ή να φορέσεις ένα ζευγάρι δερμάτινες μπαλαρίνες για να ολοκληρώσεις έξυπνα το look σου.

Βάλε το ροζ στη ζωή σου και θα δεις πως life is rose-y! Πάρε ιδέες για το πώς να ενσωματώσεις την παστέλ εκδοχή του ροζ στη γκαρνταρόμπα σου μέσα από το slideshow που ακολουθεί!