Strinny: Το νέο τζιν παντελόνι και πώς θα το φορέσεις

Ποιο είναι το strinny τζιν παντελόνι; Ποιές σιλουέτες κολακεύει και πότε θα κυκλοφορήσει; Όλες αυτές κι άλλες πολλές λεπτομέρειες ακολουθούν ευθύς αμέσως.
Strinny: Το νέο τζιν παντελόνι και πώς θα το φορέσεις



Το brand από τον Καναδά Aritzia λανσάρει εδώ και λίγο καιρό μια νέα γραμμή τζιν. Το νέο denim ακούει στο όνομα Strinny και όπως μπορείς να μαντέψεις κι εσύ η ίδια πρόκειται για ένα τζιν παντελόνι που πρακτικά συνδυάζει τη skinny με τη straight γραμμή.

Η νέα γραμμή αποτελεί πραγματικά έναν λόγο να ανυπομονείς εσύ που έχεις πιο γεμάτη σιλουέτα και ήθελες τόσο καιρό να φορέσεις ένα skinny τζιν αλλά δεν μπορούσες γιατί υπέφερες κάθε φορά που έμπαινες μέσα σε αυτό. Από την άλλη είναι καλά νέα και για τις πιο αδύνατες σιλουέτες που αναζητούσαν ένα skinny jean παντελόνι με πιο χαλαρή εφαρμογή γύρω από την περιφέρεια.

Ε λοιπόν, το Strinny jean είναι το νέο μεγάλο νέο για όλες εμάς τις λάτρεις του τζιν και πολύ απλά ανυπομονούμε να στριμωχτούμε ευχάριστα μέσα σε αυτό όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός μας.  

Μιας και μιλήσαμε όμως για την Aritzia ρίξε μια ματιά στην νέα της κολεξιόν (το online shop της δεν κάνει αποστολή στην Ελλάδα αλλά ρούχα της θα βρεις σε πολλά μεγάλα -αμερικανικά κυρίως- eshops).