Υφές μετάλλων! Τόλμησε να δώσεις λάμψη στο στιλ σου (Ρεπορτάζ Αγοράς)

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι μεταλλικές αποχρώσεις έχουν επιστρέψει για να μείνουν και να ακολουθήσουν το στυλ μας.
Υφές μετάλλων! Τόλμησε να δώσεις λάμψη στο στιλ σου (Ρεπορτάζ Αγοράς)



Το σύνθημα δόθηκε και είναι ξεκάθαρο: όλες οι αποχρώσεις των μετάλλων είναι hot trend αυτή τη σεζόν. Το εντυπωσιακό με το "τσουνάμι" των μεταλλικών αποχρώσεων που μας περιμένει αυτή την Άνοιξη είναι ότι δεν φοριούνται πια αποκλειστικά τις βραδινές ώρες. Έχουν βρει τον τρόπο να πρωταγωνιστήσουν στις πρωινές και απογευματινές μας εμφανίσεις χαρίζοντας ένα πολύ μοναδικό και ξεχωριστό αποτέλεσμα. 

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι λίγη λάμψη όλες μας την έχουμε ανάγκη. Σκέψου απλά πόσο πολύ μπορεί να αλλάξει ένα σύνολο γραφείου αν προσθέσεις μια τέτοια νότα. Μπορείς δηλαδή, να συνδυάσεις το αυστηρό σου πουκάμισο με μια μεταλλιζέ φούστα και ματ γόβες ή να μεταμορφώσεις το κοστούμι σου με ένα μεταλλικό τοπ σε διακριτική απόχρωση. 

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις πρωινές εμφανίσεις στην πόλη. Σκέψου μόνο πόσα βλέμματα θα στρέψεις επάνω σου - για τους σωστούς λόγους βέβαια - αν φορέσεις ένα boyfriend jean, με ένα απλό T-shirt και μια μεταλλική καμπαρντίνα. 

Οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι πραγματικά απεριόριστοι. Συν τοις άλλοις θα σε ανανεώσουν και τρομερά αφού μέσα από μια μόνο μεταλλική λεπτομέρεια μπορείς να αλλάξεις εντελώς όψη και στο πιο μουντό σύνολο. Το μυστικό όπως βλέπεις για την επιτυχία όμως είναι να μην πρωταγωνιστεί σε total oufit αλλά να προστίθεται ως μια νότα, όπως μια μεταλλιζέ τσάντα, κάποια μεταλλικά γυαλιά ηλίου, ένα παντελόνι με μεταλλική λάμψη και ότι άλλο σου αρέσει και κολακεύει και το στυλ σου. 

Το ρεπορτάζ αγοράς που έχουμε ετοιμάσει αποτελείται από όλα αυτά που σε κάποια ιδανική ζωή θα θέλαμε να αποκτήσουμε. Φέρουν τις πιο αγαπημένες υπογραφές και φυσικά είναι και αυτές που μας έκαναν να εμπνευστούμε αυτό το θέμα. Οπότε πρακτικά αποτελεί το απόλυτο wish list μας με μεταλλικές επιλογές που πολύ θα θέλαμε να δούμε στην ντουλάπα μας. Από την άλλη βέβαια δεν πτοούμαστε γι'αυτό υπάρχουν οι γνωστές κι αγαπημένες αλυσίδες για να φέρνουν τις τελευταίες τάσεις στα μέτρα μας και στο budget μας.