Τα 30 ωραιότερα και πιο stylish ρολόγια της αγοράς

Για να είσαι πάντα στην ώρα σου...με στυλ!
Τα 30 ωραιότερα και πιο stylish ρολόγια της αγοράς



Σε όλες μας αρέσει να έχουμε κάτι εκθαμβωτικό και στυλάτο στον καρπό μας και αναφερόμαστε φυσικά στα ρολόγια τα οποία πραγματικά τραβούν την προσοχή. Το πιο καυτό αξεσουάρ, τα  εντυπωσιακά ρολόγια χεριού είναι παγκόσμια πια μόδα και μάλιστα μόδα των πιο επωνύμων και stylish γυναικών. Από την Victoria Beckham μέχρι την Rihanna, όλες επιδεικνύουν το καινούριο τους ρολόϊ, κάνοντας μόδα το εκάστοτε σχέδιο που επιλέγουν. Πολλές φορές αποκαλείται και ως το απόλυτο κόσμημα, γιατί ένα chic και ιδιαίτερο ρολόϊ αρκεί από μόνο του να κλέψει την παράσταση από οποιδήποτε άλλο αξεσουάρ.

Tips και συμβουλές :

1. Δε χρειάζεται να συνδυάσετε το χρωματισμό του ρολογιού με το υπόλοιπο ντύσιμο. Το ρολόϊ στις μέρες μας είναι από μόνο του ένα statement αξεσουάρ και αυτό αρκεί.

2. Αφήστε τον καρπό σας ελεύθερο από άλλα αξεσουάρ και συγκεντρώστε τα βλέμματα όλων σε ένα ρολόϊ, ενώ αν θέλετε μια πιο boho εμφάνιση, δοκιμάστε το συνδυασμό του ρολογιού με bracelets,cuff bracelets ή άλλες αλυσίδες.

3. Δοκιμάστε ρολόγια με λουράκι από δέρμα για πιο chic εμφανίσεις και από άνετο καουτσούκ για πιο casual και καθημερινές εμφανίσεις.