Τροπικά prints : η τάση που θα φέρει το καλοκαίρι νωρίτερα (ρεπορτάζ αγοράς)

Φρούτα, λουλούδια και φοίνικες κατέχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο!
Τροπικά prints : η τάση που θα φέρει το καλοκαίρι νωρίτερα (ρεπορτάζ αγοράς)



Όταν μπαίνει η άνοιξη, η πρώτη σκέψη που αυτόματα κάνουμε είναι να σκεφτουμε το καλοκαίρι. Τα μοντέρνα τροπικά μοτίβα το φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά και εμείς απλά ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε. Τα tropical prints με πράσινα φύλλα, φρούτα και πολύχρωμα λουλούδια ήρθαν για να μείνουν και να χαρίσουν μια νεανική και funky νότα στα καθημερινά μας σύνολα. Οι fans των floral prints θα παρατηρήσετε πως τα λουλούδια αποκτούν έντονα και φωτεινά χρώματα, γίνονται μεγάλα και μας θυμίζουν κάτι από τροπικό νησί.

Και επειδή ακόμα δεν έχουμε την δυνατότητα να πάμε σ' ένα τροπικό νησί, ακολουθούν tips και συμβουλές, για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στην σκέψη αυτή : 

-  Δοκίμαστε μια φούστα σε skater ή Α γραμμή με τροπικά prints και συνδύαστε την με ένα denim πουκάμισο ή ένα μονόχρωμο crop top.

- Επειδή ακόμα δεν έχει την ζέστη για να φορέσουμε κοντομάνικο, επενδύστε σ' ένα τοπ με μακριά μανίκια με το τροπικό μοτίβο που προτιμάτε. 

- Επιλέξτε ένα blazer με tropic prints και ξεφύγετε από τα κλασικά και βαρετά μονόχρωμα σακάκια. Συνδύαστε το με skinny τζιν και λευκό παντελόνι.

- Τέλος κάντε την διαφορά και δοκιμάστε ένα φόρεμα σε αυστηρή γραμμή, είτε με φοίνικες είτε με φρούτα. Τα διασκεδαστικά prints θα ισορροπήσουν απόλυτα με το σύνολο.

Αν πάλι δεν είστε fan των έντονων prints, δείτε εδώ  την αντίθετη τάση που σίγουρα θα λατρέψετε!