Καφέ: Tο χρώμα που αγαπάμε αυτή τη στιγμή (ρεπορτάζ αγοράς)

Γιατί μεταβατική γκαρνταρόμπα από τον χειμώνα προς την άνοιξηχωρίς καφέ χρώμα δε γίνεται. Επενδυσε κι εσύσε καφέ ρούχα και αξεσουάρ που αποτελούν ιδανική λύση για κάθε μέρα
Καφέ: Tο χρώμα που αγαπάμε αυτή τη στιγμή (ρεπορτάζ αγοράς)



Το καφέ με όλες τις χρωματικές παραλλαγές (μπεζ, καστανό, taupe κοκ) συνδυάζεται υπέροχα με τους γήϊνους τόνους που προτιμάμε από εδώ και πέρα για να περάσουμε αρμονικά και με στυλ από τους κρύους χειμωνιάτικους μήνες προς την άνοιξη. 

Εμείς δε θα μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς τα δερμάτινα καφέ μποτάκια μας αλλά και οι χουχουλιάρικες πλεκτές ζακέτες σε μελί τις οποίες και θεωρούμε πραγματικά αναντικατάστατες.

Επενδυσε κι εσύ σε καφέ ρούχα και αξεσουάρ που αποτελούν κλασικά κομμάτια κάθε γκαρνταρόμπας και προσφέρουν την ασφαλέστερη στυλιστική λύση για τις περισσότερες ώρες της ημέρας. 

Ένα φούτερ με τύπωμα θα συγκεντρώσει όλα τα κομπλιμέντα στη δουλειά, ενώ ένα ζευγάρι σουέντ μπότες με κρόσσια έιναι η ιδανική προσθήκη στη βαλίτσα του σαββατοκύριακου εκτός πόλης. 

Μην παραμελήσεις επίσης, τα αξεσουάρ! Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ταρταρούγα ή ένα χαριτωμένο ρολόϊ με τον Mickey Mouse θα γίνουν οι καθημερινές σου εμμονές!

Εμπνεύσου από τις παρακάτω ιδέες και καλές αγορές!