Dream buy : Tα 20 ωραιότερα backpacks που όλες θέλουμε (ρεπορτάζ αγοράς)

Το απόλυτο trend στα καλύτερα του!
 Dream buy : Tα 20 ωραιότερα backpacks που όλες θέλουμε (ρεπορτάζ αγοράς)



Μπορεί τα backpacks να σου θυμίζουν την παιδική σου ηλικία και το βάρος των βιβλίων που καθημερινά κουβαλούσες, τώρα όμως θα τα ορίσεις ξανά από την αρχή μιας και αποτελούν την πιο hot τάση στις τσάντες. Από πέρσι ήδη τα έχουμε δει να κάνουν την δυναμική εμφάνιση τους, σε όλα τα σχέδια και χρώματα που μπορείς να φανταστείς.

Άνετα, stylish και κυρίως πρακτικά, μπορείς να χωρέσεις ότι μπορείς να χρειαστείς κατά την διάρκεια της ημέρας. Fashion bloggers και celebrities ανά τον κόσμο τα προτιμούν και δεν τα αποχωρίζονται λεπτό από τις εμφανίσεις τους.

Το σακίδιο πλάτης όπως αλλιώς το αποκαλούμε, προσθέτει ένα πιο casual και cool αέρα στο ντύσιμο σας. Μπορείτε να το επιλέξετε από το πρωϊ στην δουλειά σας, μέχρι το βράδυ σε κάποια εξοδό σας. Ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και ανάλογα το στυλ σας και την διάθεση σας μπορείτε να το εντάξετε στην καθημερινότητα σας.

Τον φετινό χειμώνα είναι αλήθεια ότι τα ευχαριστηθήκαμε αρκετά και μας έβγαλαν ασπροπρόσωπες. Τώρα όμως που ήρθε η άνοιξη επιβάλλεται να επενδύσουμε σε ένα καινούργιο backpack, ακόμα και με λουλούδια. Άν μέχρι τώρα δεν έχετε αποκτήσει το δικό σας σακίδιο, τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία μιας και η αγορά τώρα έχει γεμίσει ανοιξιάτικα σχέδια και έντονα χρώματα.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα dream buys που θα θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε :