Είσαι καλεσμένη σε κοκτέιλ πάρτυ; Οδηγός αγοράς για να κερδίσεις τις εντυπώσεις

Για να αποφύγεις τις άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη το μόνο που χρειάζεται είναι ψυχραιμία ... και να διαβάσεις προσεκτικά αυτό το άρθρο!
Είσαι καλεσμένη σε κοκτέιλ πάρτυ; Οδηγός αγοράς για να κερδίσεις τις εντυπώσεις



Για να σε σώσουμε από την κατάσταση του στιλιστικού πανικού συγκεντρώσαμε τα κομμάτια αυτά που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε ένα τέτοιο κάλεσμα. 

Αν αποφασίσεις να επενδύσεις σε ένα μάξι φόρεμα να ξέρεις ότι ένα εμπριμέ ελαφρύ πανωφόρι είναι ο ιδανικός σύμμαχος. Θα το φορέσεις στο κοκτέιλ πάρτυ της φίλης σου αλλά σίγουρα θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο όταν αποφασίσεις να το συνδυάσεις πιο casual με τζιν, ελαφρύ πουλόβερ και flats. 

Αν έχεις βαρεθεί τα κλασικά φορέματα, την επόμενη φορά που θα πρέπει να παραβρεθείς σε ένα κοκτέιλ κάλεσμα προτείνουμε να φορέσεις ένα μονόχρωμο jumpsuit σε παστέλ απόχρωση. Είναι όσο formal επιβάλλει η περίσταση και η αλήθεια είναι ότι θα ακούσεις αρκετά κομπλιμέντα. 

Αν είσαι λάτρης του μαύρου και αρνείσαι να δοκιμάσεις κάτι άλλο πέρα από αυτό, μπορείς να επενδύσεις απλά σε ένα ζευγάρι πολύχρωμες γόβες. Σε ένα total μαύρο σύνολο οι γόβες αυτές είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τη διαφορά και  θα αναβαθμίσουν αμέσως την εμφάνισή σου. 

Ενδιαφέρουσα εναλλακτική αποτελεί και η στενή μίντι φούστα με εμπριμέ ή ριγέ πριντ αρκεί να συνδυαστεί με ψηλοτάκουνα πέδιλα για ένα ημι-επίσημο αλλά στυλάτο ντύσιμο.