Θέλεις να λάμψεις; Think metallics!

Απόκτησε τώρα ρούχα και αξεσουάρ σε μεταλλικό χρώμα που θα κάνουν το ντύσιμό σου να ξεχωρίσει
Θέλεις να λάμψεις; Think metallics!



Μπορεί τα μεταλλικά χρώματα να δείχνουν υπέροχα με το καλοκαιρινό μαύρισμα αλλά δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για να επενδύσεις σε ρούχα και αξεσουάρ με ιριδίζουσα υφή. 

Ανανέωσε γρήγορα και εύκολα τη γκαρνταρόμπα σου προσθέτοντας μία δερμάτινη μίνι φούστα με ιριδίζουσα όψη ή άλλαξε το καθιερωμένο λευκό t-shirt που φοράς με το τζιν σου με ένα που θα έχει ένα ιδιαίτερο μεταλλικό print.

Κράτησε μία ευρύχωρη τσάντα tote με μεταλλικές λεπτομέρειες που θα χαρίσει στυλ στο look σου ή αν προτιμάς, αναβάθμισε την εμφάνισή σου με ένα ζευγάρι μυτερά φλατ παπούτσια σε ασημί ή χρυσό χρώμα. 

Για τις βραδινές εξόδους μία μίντι, πλισέ μεταλλιζέ φούστα συνδυασμένη με ένα ελαφρύ πουλοβεράκι και μποτάκια είναι μία άκρως θηλυκή λύση ενώ ένα biker jacket σε μεταλλικό ροζ ή μπλε χρώμα θα ικανοποιήσει ακόμη και τις πιο τολμηρές fashionistas. 

Αν προτιμάς να κρατήσεις την εμφάνισή πιο μίνιμαλ αλλά θέλεις να δοκιμάσεις το trend, τότε μία κορδέλα για τα μαλλιά με holographic print ή ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου καθρέφτες με μεταλλικό σκελετό είναι η τέλεια λύση για εσένα.    

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω slideshow και διάλεξε ποιά μεταλλικά ρούχα και αξεσουάρ θα κάνεις δικά σου!