Επένδυσε τώρα στα πιο in δερμάτινα ρούχα και αξεσουάρ που θα φορέσεις όλη τη σεζόν

Με το '70sστυλ να επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιοη αγoρά έχει γεμίσει με δερμάτινα ρούχα και αξεσουάρ που απλά ανυπομονούμε να βάλουμε στη ντουλάπα μας.
Επένδυσε τώρα στα πιο in δερμάτινα ρούχα και αξεσουάρ που θα φορέσεις όλη τη σεζόν



Οι καφέ καστόρινες και δερμάτινες επιλογές θα αποδειχθούν η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις αυτή τη νέα σεζόν καθώς οτιδήποτε σχετικό κι αν επιλέξεις θα παραμείνει στη συνέχεια ως κλασικό κομμάτι στη γκαρνταρόμπα σου. 

Αν προτιμάς να φοράς τζιν και φλατ, ένα καστόρινο σακάκι θα προσθέσει στυλ στα casual ντυσίματά σου ενώ αν είσαι πιο girly μία σουέντ φούντα με σκίσιμο σε σκούρα ροζ απόχρωση θα αναβαθμίσει αμέσως το look σου.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις το trend μπορείς να προσθέσεις σε ένα total μαύρο ή λευκό ντύσιμο ένα τσαντάκι μέσης ή μία ζώνη με κρόσσια που θα τραβήξει σίγουρα τα βλέμματα και τα κομπλιμέντα.

Για εσένα που είσαι συνεχώς στο τρέξιμο αλλά θέλεις να είσαι πάντα και παντού στυλάτη η λύση είναι ένα καστόρινο backpack που χωράει όλα τα απαραίτητα και κερδίζει extra πόντους στυλ!

Και φυσικά μην ξεχάσεις να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι σουέντ μπεζ μποτάκια με χαμηλό τακούνι που θα γίνουν ο σύμμαχος σου για κάθε μέρα!

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω slideshow για να διαλέξεις τα δικά σου αγαπημένα δερμάτινα κομμάτια!